E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den, Türkler'e işkence eden Çinliler'e yaptırım kararı---

ABD'den, Türkler'e işkence eden Çinliler'e yaptırım kararı

ABD'den, Türkler'e işkence eden Çinliler'e yaptırım kararı
31 Temmuz 2020 - 19:45 borsagundem.com

ABD Hazine Bakanlığı’nın internet sitesinden yapılan son yazılı açıklamaya göre, insan hakları ihlalleriyle ilgili bölgede bulunan XPCC adlı şirkete ve iki kişiye yaptırım uygulanması kararı verildi.

ABD Hazine Bakanlığı, Çin'in Sincan bölgesindeki bir şirket ve yetkililerine insan haklarını ihlal ettikleri gerekçesiyle yaptırım uygulama kararı aldı.

Daha önce de Sincan Uygur Özerk bölgesindeki Müslüman Türklere karşı Çin’in insan haklarına aykırı tutumlar sergilediğini iddia eden ABD, Çin’deki Komünist Parti yetkililerine yaptırım uygulanması kararı almıştı.

ABD Hazine Bakanlığı’nın internet sitesinden yapılan son yazılı açıklamaya göre, insan hakları ihlalleriyle ilgili bölgede bulunan XPCC adlı şirkete ve iki kişiye yaptırım uygulanması kararı verildi.
ABD geçtiğimiz hafta Houston kentindeki Çin Konsolosluğu’nu kapattırmış ardından da Çin misilleme olarak Çengdu’daki ABD Konsolosluğu’nun kapatılması kararını vermişti.

ABD'de Kovid-19'dan yaşamını yitirenlerin sayısı 155 bini aştı

ABD'de halk fakirleşirken masraflar artıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • OSMANLI14 Ekim 2020 16:14

    amarika yaptırımı değil türkiyenin alacağı kararlar daha önemli bizler için

  • Tarık Tufan 31 Temmuz 2020 21:56

    Türkiye neden sözü geçen türklere sahip çıkmıyor?

  • Serkan01 Ağustos 2020 11:13

    Cunku biz paranin kopegi olmusuz

  • Mehmet31 Temmuz 2020 21:31

    Bizden tepki olmayınca illa ki Zalimin karşısına biri çıkar. . Bu müslüman da olabilir Hristiyan da... Allah mazlumlarin yanındadır. Çin mallarını protesto edelim. Ipek yolu kozunu kullanıp Çinlileri hizaya getirelim. .. hatta Uygur bölgesine özgürlük bile getirebiliriz. .

  • TAKKUBİTAKUNE01 Ağustos 2020 12:22

    TANRI, ADALETİ HE RHALİYLE SAĞLAR.. ÇİNLİYE KAMLAR KURDUR  YİNE UYGURLARI KORUTUR. TANRI ZALİMLE ZÜLMÜ DE DAĞITIR ALİMLE FRMAN DA VERDİRİR. GÜZEL TANRI, HER ŞEYE KADİR VE GÜÇÜ YETENDİR.

  • Kaçan Grup31 Temmuz 2020 21:30

    çin , hem türklere zulmediyor hem de türkiye ekonomisini mahvediyor. dev bir ticaret açığımız var, dandik mallarıyla bir sürü sektörü yok ettiler. iktidarın sesi çıkmıyor, onların tek dertleri iktidarlarının devamı. bir kaç sene için gelecek 10 yılı 20 yılı harcarlar.

  • abdullah 31 Temmuz 2020 20:04

    türklere işkence eden ambargo koyan ekonomik tezgahlar düzenleyen ABD ye karşı kim yaptırım kararı alacak abd bizi tezgaha mı çekmeye çalışıyor. çinle baş edemeyince bizi öncü kuvvet olarak kullanmaya mı çalışıyor. hainlere aldanmayalım 

  • mehmet01 Ağustos 2020 00:40

    çine yaptırım uygulamak için Uygur Türklerini kullanıyor. Bu bizim de işimize gelir.. yoksa zulüm birleşik amerika da da var.. bu arada Bizim neyimizi kullanacak..? sınır komşusu da değiliz?