E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den son dakika Menbiç açıklaması---

ABD'den son dakika Menbiç açıklaması

ABD'den son dakika Menbiç açıklaması
22 Haziran 2018 - 11:20 borsagundem.com

YPG’nin Menbiç’ten çekilmeyi kabul ettiğini belirten ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, çekilmenin tarihi ile ilgili yorum yapmayı reddetti

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Nauert, bugünkü basın brifinginde, “YPG’nin, ABD ve Türkiye arasında varılan anlaşma kapsamında, Menbiç’ten çıkmayı kabul ettiğini söyleyebilirim ama şu anda nerde bulunduklarını söyleyemem” dedi.

Gazetecilere bu konudaki soruları doğrudan YPG’ye sormayı tavsiye eden Nauert, ayrıca çekilme süresiyle ilgili yorum yapmayı da reddetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasanby22 Haziran 2018 16:19

    Çekilince nereye yerleşecek , komşuya mı

  • Okie Dokie22 Haziran 2018 12:19

    Bu bağyan çok hoş

  • fafa22 Haziran 2018 11:35

    ABD ,YPG ''Menbi'ten çekilecek ''demiyor,''çekilmeyi kabul etti ''diyor.Tarih de vermiyor.ABD'liler oyun oynuyor,sanki YPG'den izin alıyorlar.ABD'li General ne diyor:''Türk askerleri Menbiç'in içine giremeyecek'' diyor.Öyleyse birbirimizi kandırmayalım,seçim bitinceye kadar böyle,seçimden sonra gündemden düşer,diye düşünülüyor.

  • Hasan aydın22 Haziran 2018 15:42

    Yalan parayla değil ya. Türk askeri şuan bilfiil menbiç'te devriye atmaya başladı. Ayrıca devam eden bir kandil operasyonu var. Nasıl ki el bab be afrin'e girdiysek kandil ve menbiç'e de gireceğiz. Siz hiç canınızı sıkmayın. Sizlerden tek ricamız gölge etmeyin yeter.

  • Bika22 Haziran 2018 11:33

    İşaret parmağını sallayarak konuşan sözcü otorite benim demek istiyor.