E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Ankara'daki terör saldırısına kınama---

ABD'den Ankara'daki terör saldırısına kınama

ABD'den Ankara'daki terör saldırısına kınama
02 Ekim 2023 - 21:06 borsagundem.com

ABD'li Cumhuriyetçi siyasetçi Joe Wilson Ankara'daki terör saldırısını şiddetle kınayarak, Türkiye ile dayanışma mesajı verdi

ABD Temsilciler Meclisi üyesi Cumhuriyetçi siyasetçi ABD Kongresi ABD-Türkiye İlişkileri ve Türk Amerikalılar Grubu Eş Başkanı Joe Wilson, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Kongre'nin ABD-Türkiye İlişkileri ve Türk Amerikalılar Grubu Eş Başkanı olarak, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şiddetin hiçbir türü asla kabul edilemez. ABD, NATO müttefikimiz Türkiye ile güçlü bir şekilde dayanışma içerisindedir. "

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan da X'ten yaptığı paylaşımda, ABD'nin İçişleri Bakanlığına yönelik terör saldırısını kınadığını belirterek, yaralananlara acil şifalar diledi.

Sullivan, "NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız." mesajını verdi.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken da gerçekleştiği ilk gün terör saldırısını kınayarak, "NATO müttefikimiz Türkiye ve Türk halkının yanındayız." vurgusunda bulunmuştu.

Ankara'daki saldırıyı yapan teröristlerden birinin kimliği belli oldu

 

Ankara'daki terör saldırısında PKK parmağı

 

Scholz, Ankara'daki terör saldırısını şiddetle kınadı

 

Ankara'da canlı bomba saldırısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)