E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Türkiye'yi seviye 4'e aldı---

ABD Türkiye'yi seviye 4'e aldı

ABD Türkiye'yi seviye 4'e aldı
17 Ağustos 2021 - 00:14 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye için yeni bir seyahat uyarısı yayınladı. Uyarıda "Kovid-19 nedeniyle Türkiye'ye seyahat etmeyin. Bazı bölgelerde risk arttı" ifadesi kullanıldı

ABD Dışişleri Bakanlığı, korona virüs vakalarının arttığı Türkiye’ye ilişkin seyahat uyarısı yayınladı. Uyarıda “Kovid-19 ve terör riski nedeniyle Türkiye’ye seyahat etmeyin” denildi.

ABD, Türkiye’yi “Seviye 3: Seyahati gözden geçirin” listesine eklemişti. Yeni uyarıda ise Türkiye “Seviye 4″e alındı ve “Seyahat etmeyin” uyarısı yayınladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı geçtiğimiz hafta Aruba, Esvatini, Fransa, Fransız Polinezyası, İzlanda, İsrail, Laos ve Tayland'ı da “tüm seyahatlerden kaçının” tavsiyesinin verildiği “yüksek riskli ülkeler” listesine dahil etmişti.

ABD Dışişleri Bakanlığı korona virüs salgını sebebiyle aralarında Türkiye, İtalya, İspanya, Fransa, Ukrayna, Macaristan, Rusya gibi Avrupa ülkelerinin de bulunduğu 61 ülke için geçtiğimiz haziran ayında “seyahat etmeyin” uyarısını bir basamak düşürerek “seyahatinizi gözden geçirin” olarak değiştirmişti.

ALMANYA DA LİSTEYE EKLEMİŞTİ

Almanya, geçtiğimiz hafta artan korona virüs vakaları nedeniyle Türkiye'yi “yüksek riskli bölgeler” listesine dahil etmişti. Almanya'nın salgın hastalıklarla mücadeleden sorumlu kurumu Robert Koch Enstitüsü güncellediği listesinde, Kovid-19 vaka sayılarındaki büyük artış nedeniyle Türkiye ile birlikte ABD, İsrail, Vietnam, Kenya ve Karadağ'ı yüksek riskli bölgeler listesine almıştı.

Kovid-19'da son 24 saat: Veriler açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)