E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD tahvil faizleri birkaç yıl düşük kalabilir---

ABD tahvil faizleri birkaç yıl düşük kalabilir

ABD tahvil faizleri birkaç yıl düşük kalabilir
29 Mayıs 2017 - 14:30 borsagundem.com

Credit Suisse Yatırım Müdürü Yardımcısı Varnholt, ABD'de tahvil faizlerinin önümüzdeki birkaç yıl boyunca düşük kalabileceğini söyledi

Credit Suisse Group AG yatırım müdürü yardımcısı, yatırımcıların ABD tahvil piyasası faizlerinin önümüzdeki birkaç yıl daha çok düşük seviyelerde kalma olasılığını düşük fiyatlıyor olabiliceklerini söyledi.

Yardımcı CIO Burkhard Varnholt, "Fed'den yılın kalan kısmında beklenen faiz artışlarına rağmen, yatırımcıların tam olarak fiyatlayamadığı veya hazır olmadıkları bu senaryo, orta vadeli görünüme bakıldığında aslında ciddi bir olasılık teşkil ediyor" diye konuştu.

Varnholt, bunun yanı sıra, enflasyonu, ABD para politikasının değil, çoğu sektördeki çoğu şirketi fiyat belirleyicisi olmaktan çıkaran internetin kötü yönde etkilediğini kaydetti ve tahvil piyasası faizlerinin enflasyonun olmadığı ve yaşlanan nüfusun uzun vadeli devlet tahvillerine olan yapısal talep fazlasının olduğu bir ortamda bir süre daha düşük kalacağını belirtti.    

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Saygilarimla29 Mayıs 2017 18:46

    Kimin ne dedigi belli degil, biri olacak biri olmayacak diyor bir gun baska baska gun baska seyler diyorlar nasil is anlamadik olacak mi olmuyacak mi kimse bilemez