E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD, Katar ve Türkiye'yi vazgeçirmeye çalıştı---

ABD, Katar ve Türkiye'yi vazgeçirmeye çalıştı

ABD, Katar ve Türkiye'yi vazgeçirmeye çalıştı
31 Ocak 2018 - 17:09 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ve Katar da dahil bir dizi ülkeyi Rus S-400 füze savunma sistemlerini almaktan vazgeçirmeye çalıştığını itiraf etti

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkilinin yaptığı açıklamaya göre Washington, bir dizi ülkeyi S-400 sistemlerini almaktan vazgeçirmek için çalışma yürütüyor.

Rus haber ajansı Sputnik'in aktardığına göre, ABD'li yetkili, Washington'un Rus savunma sistemlerini almayı planlayan Türkiye ve Katar'a ilişkin ne tür önlemler aldığı sorusuna "Bir dizi ülkeyle görüşmeler yapıyoruz. Bir karara vardığımızda uygun tedbirleri alacağız" yanıtını verdi.

Yaptırım tehdidi nedeniyle Rus savunma sistemlerini almaktan vazgeçen ülkeler veya şirketler hakkında bilgi vermeyen ABD'li yetkili, "Rusya, hangi anlaşmaların bozulduğunu biliyor" iddiasında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • POLAT ALEMDAR31 Ocak 2018 20:56

    gidip pkk silah verirsiniz bizlere parası ile vermezsiniz.sizler dost değil ülkemizin ve ölen 70 000 şehididimiz tek sorumlusunuz.bunları asla unutmayacağız.

  • Yorum31 Ocak 2018 17:52

    Eee rusyadan alma bende o statüdeki füzeleri size satmam satsam satsam kongrenin onayıyla abd de tedavülden kalkmış sistemleri anca satarım eeee sonuç türkiye vb ülkeler benim istediğim birşeyi yapmazsa elimi kolumu sallaya sallaya oraya girebileyim ülkeleri savunmasız bırakıp dünyada istediğim gibi kovboylarımı koşturayım diyor ama o tip şeyler bitti dünya artık eski dünya değil kovboy alacağız en iyisini de yakında biz üretecegiz