E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriA1 Capital ve Fintables iş birliğiyle yeni nesil finansal deneyim---

A1 Capital ve Fintables iş birliğiyle yeni nesil finansal deneyim

A1 Capital ve Fintables iş birliğiyle yeni nesil finansal deneyim
06 Ekim 2023 - 14:18 borsagundem.com

Sermaye piyasalarının yenilikçi gücü A1 Capital, hayata geçirdiği yeni iş birliğiyle finansal teknoloji alanında geliştirdiği yerli yazılımlarla kesintisiz hizmet veren Fintables’ın mobil uygulaması üzerinden kullanıma açıldı.

Güler Yatırım Holding bünyesinde faaliyet gösteren sermaye piyasalarının öncü kuruluşlarından A1 Capital, yatırımcılarına sunduğu hizmet kapsamını genişletmek adına yeni bir iş birliğini hayata geçirdi. A1 Capital, finansal teknoloji alanında geliştirdiği yerli yazılımlarla kesintisiz hizmet sunan Fintables platformuyla stratejik bir iş birliği gerçekleştirerek, bu platformun mobil uygulaması üzerinden hizmet sunmaya başladı.

Borsa İstanbul’un anlık verileri, temel analiz verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) haberleri ve ekonomi takvimi gibi önemli verileri tek ekranda toplayan Fintables, A1 Capital’de hesabı bulunan yatırımcılara işlem yapma kolaylığı sağlamak adına önemli bir araç haline gelmiş oldu. Türkiye'nin finansal teknoloji alanındaki gelişmelerine paralel olarak A1 Capital'in Fintables iş birliği, yatırımcılarının hızlı bir şekilde alım-satım işlemleri yama ve portföylerini takip edebilme kolaylığı sağlayarak dijitalleşen finansal dünyada daha bilinçli adımlar atmasına olanak tanıyacak.

“Yatırımcıların hızlı analiz yapmasına olanak sağlıyor”

Fintables ile yapılan iş birliğine dair açıklamada bulunan A1 Capital Genel Müdürü Mehmet Serkan Esenpak, “Fintables, Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin finansal raporlarını anlık olarak standardize etmekte ve veri görselleştirme ile yatırımcıların hızlı analiz yapmalarına olanak sağlayan önemli bir platform. Ayrıca, bireysel yatırımcıların hisse senedi piyasasında daha bilinçli işlemler yapabilmeleri amacıyla analiz araçlarını ve farklı yatırım hizmetlerini, 200 bini aşkın yatırımcıya sunuyor. Yaptığımız iş birliği kapsamında A1 Capital’de hesabı olan yatırımcılar, Fintables Mobil Pro’dan ulaşabilecekleri A1 Capital hesapları üzerinden hızlı bir şekilde alım-satım işlemlerini gerçekleştirebilecek, portföylerini takip edebilecekler” dedi.  

“İş birliklerimizle yatırımcının ‘kutup yıldızı’ olmayı amaçlıyoruz”

Yatırımcılarının her alanda işlem yapabilmeleri için yeni iş birliklerine büyük önem verdiklerini söyleyen Mehmet Serkan Esenpak, ”Dijitalleşme ile bugüne kadar var olan tasarruf, yatırım alışkanlıklarının değiştiği ve finansal ekosistemin sil baştan yeniden tasarlandığı bir çağa girdik.  A1 Capital olarak, hızlı değişimlerin yaşandığı bu dönemde bilgiye dayalı veri ve analizler ile yatırımcıları her zaman için en iyi yatırımı hedefleyen bir misyonla ilerlemeye devam ediyoruz. Yenilikçi kimliğine uygun olarak geliştirdiği ürün ve hizmetlerle dikkat çeken bir şirket olarak, farklı alanlarda yaptığımız iş birlikleriyle yatırımcılarımızın bilgiye dayalı yatırım kararları alabilmelerine olanak sağlıyoruz. A1 Capital olarak yaygın yerli yatırımcı tabanıyla da dünya standartlarındaki yatırım ürün, hizmetleri, çözümleri ve deneyimli kadrosuyla her zaman yatırımcıların “kutup yıldızı” olmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

A1 Capital Hakkında

Türkiye sermaye piyasalarının yenilikçi gücü A1 Capital; uzmanlaşmış deneyimli kadrosu ve güçlü teknolojik altyapısı ile yatırımcılarına, dijital çağın yatırım fırsatlarını sunmayı hedefliyor. A1 Capital; Hisse Senedi ve VİOP işlemlerine aracılık, Yatırım Danışmanlığı, Portföy Yönetimi, Halka Arz, Borçlanma Aracı İhraçları, Şirket Değerlemesi, Şirket Satın Alma ve Birleşme, Proje Finansmanı, Sermaye Artırımı ve Çağrı İşlemlerine aracılık gibi sermaye piyasalarının tüm alanlarını kapsayan geniş yetkili aracı kurum olarak müşterilerine özel çözümler sunuyor. A1 Capital; Merkez Ofis/Maslak, Göztepe, Beylikdüzü, Kadıköy, Zorlu, Ataşehir, Cevizli, Ankara, Çankaya, Dumlupınar, Çukurambar, Tunalı Hilmi, İzmir, İzmir Konak, Bursa, Mersin, Antalya, Kayseri, Denizli, Eskişehir, Çanakkale, Kırıkkale, Konya ve Tekirdağ İrtibat Büroları aracılığıyla 24 noktada yatırımcılara, yakın ve hızlı hizmet üretiyor.

A1 Capital Yatırım'dan 2. çeyrek beklentiler

Borsa İstanbul’da gong A1 Capital için çaldı

A1 Capital’in halka arzına 2.43 kat talep

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 31,54
En Yüksek: 32,04
En Düşük: 31,26
Değişim -0,13 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 62.069.101
Toplam Adet: 1.962.590
Ağırlıklı Ort.: 31,61
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)