E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporA Milli Takım'ın rakibi İtalya! Kuntz 11'ini belirledi---

A Milli Takım'ın rakibi İtalya! Kuntz 11'ini belirledi

A Milli Takım'ın rakibi İtalya! Kuntz 11'ini belirledi
29 Mart 2022 - 17:33 borsagundem.com

2022 Dünya Kupası’na katılma şansını kaybeden Türkiye ile İtalya bugün Konya’daki dostluk maçında kozlarını paylaşacak.


A Milli Takım, İtalya ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan Enea Jorgji yönetecek.

Ay-yıldızlı ekipte, milli takım kariyerine nokta koyduğunu açıklayan Burak Yılmaz kadroda yer almazken, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Almanya doğumlu oyuncu Salih Özcan aday kadroya dahil edildi.

Türkiye, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde deplasmanda Portekiz'e 3-1, İtalya da sahasında Kuzey Makedonya'ya ya 1-0 mağlup olarak Dünya Kupası şansını kaybetmişti.

Muhtemel 11'ler

Türkiye: Altay Bayındır, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Mert Müldür, Rıdvan Yılmaz, Dorukhan Toköz, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal

İtalya: Donnarumma, De Sciglio, Acerbi, Chiellini, Braghi, Cristante, Pessina, Tonali, Zaniolo, Raspadori, Scamacca

(TRT Haber)

A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı için Konya'da

 

Burak Yılmaz: Bugün milli takımda son maçımdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • spox29 Mart 2022 17:59

    Kesinlikle çok iyi bir oyun çıkaracaktır.  Egosu yüksek eleman gitmiş olsun yeter ki! Başarısızlıkların büyük bölümü egosu yüksek tiplerin şımarıklığından kaynaklanmaktadır.  Spor böyle bir şımarıklığı kaldırmıyor.  Türkiye de antrenman seviyesi Avrupa ortalamasının çok ama çok altında!  Varsan baksan Avrupa nın  en pahalı 6. ligi olmuşuz.  Bu tam bir tezattır.  Teknik direktörlerin de yetersizliğine baktığımız da  daha nice yıllar başarıya hasret kalırız.