E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem7 soruda Kanal İstanbul---

7 soruda Kanal İstanbul

7 soruda Kanal İstanbul
11 Ocak 2020 - 08:29 borsagundem.com

İstanbul’un geleceği ile ilgili ciddi sorunlara yola açacağı ileri sürülen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli bir çalıştay düzenlendi. 40 bilim insanının sunum yaptığı çalıştayda projenin olası riskleri sıralandı

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş11 Ocak 2020 14:55

    kanalınız batsın millet aç la açççççççççççççç iş yeri açaın açızzzzzzzzzzzzzzz

  • Kaptan 11 Ocak 2020 15:58

    🤣🤣🤣🤣🤣

  • kılıç11 Ocak 2020 11:50

    CHP BU ÜLKEDE MUHALEFET DEGİL TÜRKİYEME MUSALLAT PARTİSİ CHP HİÇMİ BİR MİLLİYETÇİ,VATANPERVER ÇIKIPTA SAYIN KILIÇTAROGLU SEN BU ÜLKEDEN NE İSTİYORSUN DİYE SORAMADIKÇA BU ÜLKEYE CHP YÜZÜNDEN HUZUR GELMEZ .ADAMIN TÜM DÜŞÜNCESİ TÜRKİYEYE ZARAR VERENLERİ DESTEKLEMEK .OLMAZ OLSUN BU CHP .BİR İNCE ÇIKTI ÇIKAR ÇIKMAZ SELOY GİTTİ İNCEDEN LİDER OLMAZ ÖGRETMEN NASIL OLDUYSA HARET

  • )11 Ocak 2020 12:52

    ama diploması var. öğretmen olmuş. diplomasını gösterdi  : ))) okul arkadaşlarıda birlikte aynı sırada okudup dedi buluştular.. hala diploması olmayan, 1 okul arkadaşı çıkmayan ama görevli yetkili kişiler var... ehliyetsiz otomobil kullanılır mı ?

  • ...11 Ocak 2020 10:42

    Deprem tetıklenırmı tetıklenmez mı değil.. o yığma topraklar, taşıma toprakalr tsunamı vede çökme yapabilir. oralar piknık arazı, dinlenme, yada vb. araziolarak kullanıldıgı sırada deprem aolmayacak diyemez kimse. köprülerle ulaşım zorlaşacak. acil durumlarda Türkiye bağlantısı problem yaşayacak.İstanbul için bedava projede olsa gereksiz proje. Çünkü anadoluda bir çok insan işsiz,her ile 2 dev fabrika kur .. KANAL TÜRKİYE OLSUN proje adı.

  • ...11 Ocak 2020 10:40

    3 yıl bamm gumm dinamit patlarılacak.. toplanan topraklarla taşıma araziler denız dolgusu ve depremde bu dolguların çökmesi bekleniyor... Kamyonlar hardifatlar bol bol çehirde yaşıyacak yıllarda... bir çok konut ve ev kamulaştırılacak. evinden çıakrtılacak bir çok insan, evlerin yıkılması ile yeni koprüler yapılacak. yeni kopru ve ayakları ve yenı bağlantı yolları olacka.. bir çok ev sahibi, toprak sahiini arsa sahibi etkılenecek... projeye bakıp etkılenmeyen olabilir, ama proje devam ettikçe ek tedbirler ve kamulaştımalar yapılacak... arapların aldığı araziler en şahane yerler. Deprem tetıklenırmı bılmem ama dolma arazıler topraklar denız suyuna karışır depremde. Araplar kebap yerden almışlar arazi. yaıtndan inecek, yuruyerek evine girecek. arap adası gibi ortada manzararlı mekalanlar.

  • Pala11 Ocak 2020 10:26

    Kanal istanbul yapılacak. Hopurseniz kopurseniz de yapılacak. Sonra 100 yıl boyunca insanın doğaya verdiği en büyük zarar diye tüm dunya insanlarına ders olarak okutulacak, ölümsüz etkilenen milyonlarca insan beddua edecek

  • Türkoğlutürk 11 Ocak 2020 11:51

    Suriye meselesi, şehir hastaneleri, kanal, sen değil emperyalistlerin istekleri, istemesekte yapacaksın, mecbursun, oturduğun koltuğu onlara borçlusun, onların uşağısın

  • Türkoğlutürk 11 Ocak 2020 10:21

    ABD savaş gemilerinin Karadenize geçmesi amacıyla isteniyor. Yoksa o para ile onlarca fabrika açılır. Hoş fabrikaları lanoratuarları kapatıp yerli ilaç üretimini baltalayanlar, abd her ağzını açtığında koşakoşa kapısına gidenlerden bu ülkeye fayda gelmez.

  • fatih istanbul11 Ocak 2020 16:55

    NEKADAR ÖN YARGILISINIZ  AMERİKAN  SAVAŞ  GEMİLERİ  ÇANAKKALE  MARMARA  BOĞAZINI  GEÇMEDEN  KANAL  İSTANBULDAN  NASIL  GEÇSİN  OLAYA  İNGİLİZ  OLARAK  BAKIYORSUN  .KANAL  İSTANBUL  BACASIZ  FABRİKA  OLACAK  ÜLKEMİN  MİLLETİN  MENFATİNE .