E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor600 milyon euroluk anlaşma, servete imza!---

600 milyon euroluk anlaşma, servete imza!

600 milyon euroluk anlaşma, servete imza!
22 Mayıs 2022 - 09:10 borsagundem.com

Dünya futbolunda merakla beklenen transferde PSG'nin dünya yıldızı Kylian Mbappe kararını verdi. Real Madrid'e transfer olacağı iddia edilen Mbappe'nin kalıp kalmayacağı merak ediliyordu.Detaylar haberin devamında.

Sezonun son maçları oynanırken, gözler yeni transfer döneminde yapılacak hamlelere çevrildi. Dünya futbolunun da yakından takip ettiği Kylian Mbappe transferiyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

İtalyan gazeteci yazdı

PSG'nin Fransız dünya yıldızı Kylian Mbappe'nin yeni sezonda Real Madrid'e gideceği iddia edildi. Yılın flaş transferiyle ilgili Mbappe'nin kararını İtalyan gazeteci Fabrizio Romano duyurdu.

Romano, Kylian Mbappe'nin verdiği kararı açıkladı. Mbappe'nin PSG'de kalmaya karar verdiğini ve kulübüyle 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacağını açıkladı.

Mbappe Perez'e gelmeyeceğini bildirdi

Kylian Mbappe, bugün Real Madrid Başkanı Florentino Perez'i aradı ve PSG'de kaldığını ifade etti. Kylian Mbappe'nin daha önce Real Madrid'e gitmek istediği fakat bu konuda kararsız olduğu açıklanmıştı.

Mbappe'ye astronomik sözleşme

Kylian Mbappe, PSG ile imzalayacağı 3 yıllık yeni sözleşme karşılığında yıllık 100 Milyon € maaş alacak. PSG, Mbappe'ye 300M € da imza parası ödeyecek. PSG'de kalmayı tercih eden Mbappe, Real Madrid'in yılın transfer planını da suya düşürmüş oldu.

Gündemi sarsacak iddia: Mbappe'ye siyasi baskı uygulandı

Daha önce de Mbappe'nin takımda kalması için Macron'un da devreye girdiği iddia edilen transfede, bu sefer İspanyol gazetesi Marca'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Marca, Katar ve Fransa devlet görevlileri, Mbappe'ye PSG'de kalması için siyasi baskıda da bulunduğu yazdı.

Kulüpten resmi açıklama

Paris Saint-Germain (PSG), yıldız futbolcusu Kylian Mbappe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fransız kulübünden yapılan açıklamada, İspanyol temsilcisi Real Madrid'in de yakından ilgilendiği 23 yaşındaki Mbappe'nin 2025 yılına kadar takımda kalacağı kaydedildi.

PSG'nin 2017 yılında Monaco'dan renklerine bağladığı Mbappe, Ligue 1'de 4, Fransa Kupası'nda 3, Lig Kupası ve Fransa Süper Kupası'nda 2 şampiyonluk yaşadı.

Mbappe, Fransa Milli Takımı ile de 2018 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaştı.

Mbappe'ni transferi siyasi meseleye dönüştü: Rekor yıllık ücret!

Karim Benzema'ya hapis ve para cezası

Jacob Ondrejka Beşiktaş'a transfer oluyor

Fenerbahçe'de 'Mesut Özil' için bomba transfer iddiası!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali22 Mayıs 2022 20:52

    Adam işinin en iyilerinden .çalmamıs dürüstce kazanmış. Örnek almak lazım işinin en iyilerinden olmak kolay değil.

  • Eski 1 Fenerli22 Mayıs 2022 17:01

    Kara para ve vergisiz kazancın cenneti futbol ve işbirlikçileri .... Ama enflasyondan tutun da yoksulluğa kadar tüm yük ise vatandaşların omuzlarında .... Futbol ve bir çok spor dalında amacın başka daha doğrusu görünmez olduğunu bilmeyen ve telefuz etmeyen yetkili neredeyse yok gibi ... Bu gidişe dur deninmeli...

  • Futbol22 Mayıs 2022 13:13

    Afrikaki yoksullar doyar o paraya, haram zikkim