E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor6 gollü maçta Türkiye, Japonya'ya mağlup oldu!---

6 gollü maçta Türkiye, Japonya'ya mağlup oldu!

6 gollü maçta Türkiye, Japonya'ya mağlup oldu!
12 Eylül 2023 - 17:33 borsagundem.com

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Belçika'da karşılaştığı Japonya'ya 4-2 mağlup oldu. Ay-Yıldızlılarımız'ın golleri Ozan Kabak ve Bertuğ Yıldırım'dan geldi.


EURO 2024 Elemeleri gruplarında Ermenistan ile berabere kalarak hayal kırıklığı yaşayan A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 kaybetti.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda ‘bay’ geçtiği bu haftayı Japonya ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Milliler Belçika’da oynanan özel maçta Japonya’ya 4-2 mağlup oldu.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında Ermenistan ile 1-1 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşayan ay yıldızlılar, Japonya karşısında da beklenen performansı gösteremedi.

Arka arkaya yediği gollerle 3-0 geriye düşen milliler ilk yarı biterken farkı 2’ye indirdi. İkinci yarıya daha hareketli başlayan Milli Takım bir gol daha bularak skoru 3-2’ye taşıdı ve geri dönüş için umutlandırdı.

Ancak Japonya kazandığı penaltı ile farkı yeniden 2’ye çıkardı. 21 yıl sonra karşı karşıya gelen iki takımın özel maçında kazanan taraf 4-2’lik skorla Japonya oldu.

A Milliler, Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı

 

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF KALEKAPISI12 Eylül 2023 19:37

    Böyle basilretsiz bir milli takım olamaz.Bunun emarelerini maçların hepsinde görüyor idik.Son gol de ismail rakibini orta sahadan kaçırıyor yetişemiyor rakip at gibi koşuyor orta saha da düşüreceği yerde gidiyor ceza sahasında düşürüyor.Bu cengiz ismail  vs.vs. bu takımdan bir halt olmaz.