E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem3 Hollandalı komando ABD'de vuruldu---

3 Hollandalı komando ABD'de vuruldu

3 Hollandalı komando ABD'de vuruldu
28 Ağustos 2022 - 12:30 borsagundem.com

Eğitim almak için ABD'nin Indiana eyaletinde bulunan 3 Hollandalı komandonun silahla vurulması gündemi sarsarken, Pentagon saldırıya dair net bir bilgi vermedi

Eğitim için ABD'nin Indiana eyaletinde bulunan üç Hollandalı komando, kaldıkları otelin önünde cumartesi günü erken saatlerde silahla vuruldu. 03.30 sularındaki saldırının ardından askerler çevre hastanelere kaldırıldı.

Hollanda Savunma Bakanlığı tarafından dün yapılan açıklamada, askerlerden birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Indiana polisinin olayla ilgili soruşturma başlattığı duyuruldu.

Indianapolis Metropolitan Polis Teşkilatı ise durumu ağır olan asker sayısının iki olduğunu açıkladı.

FOX 59 kanalına konuşan bir polis, Hollandalı komandoların olaydan bir süre önce bir kişi veya kişilerle tartıştığını ve saldırının bu yüzden düzenlendiğini düşündüklerini söyledi.

Saldırıların gerekçesiyle ilgili daha detaylı bir açıklama yapılmadı.

Askerlerin kimliği açıklanmazken, ailelerine bilgi verildiği duyuruldu. Pentagon, saldırıya herhangi bir ABD personelinin karışıp karışmadığıyla ilgili bilgi vermedi.

Öte yandan olayla ilgili henüz kimse tutuklanmadı. (Independent Türkçe)

ABD, Arktik bölgesine ilk kez elçi atıyor

Azerbaycan'dan ABD ve Fransa'ya 'Şuşa' tepkisi

Hollanda Boşnakları Sırplara teslim eden askerleri ödüllendirdi

Hollanda Başbakanı Rutte: Ankara kilit rolde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif28 Ağustos 2022 22:27

    28 yıl önce de amerikan gemisinden atılan bir fuzeyle tcg muavenet gemisindeki  1yarbay,1tegmen,1 assubay,1 ikmal çavuşu ve bir erimiz şehit edilmişti.kesinlikle bir kasıt yok gibi duruyor.amerika yapacagını yapar ve yanlışlıkla oldu kusura bakmayın der.bu olay da yanlışlıkla olmuştur.

  • baran28 Ağustos 2022 14:35

    Bir ikaz ve tehdit anlamını taşıyor.

  • Mucise Reis ;)29 Ağustos 2022 08:10

    Hahaha düne kadar pensilvanya abilerinin peşinden koşan, şimdide abilerinin romanlarını ABD için yazıyor :D ... Olayları hemen çözdü parti havhavı :D ahaha eğlencelik, masa mezesi seni ... Salla ortalıkda iyi oluyor gülüp geçiyoruz ... Eee sonra :D merakta kaldık, Part 2 de yaz bakim pensilvanya finosu seni...

  • Kerim28 Ağustos 2022 13:43

    Hollanda askerleri kendi korumalarindaki boşnaklari sırplara teslim eetmislerdi...