E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2 bin kişi CHP'den AKP'ye geçti---

2 bin kişi CHP'den AKP'ye geçti

2 bin kişi CHP'den AKP'ye geçti
18 Mart 2014 - 15:33 borsagundem.com

CHP’den 2009’da yılında Belediye Başkan Aday Adayı olan Hüseyin Kaçar ve beraberindeki 2 bin kişi, AK Parti’ye katıldı

Adıyaman’da, seçimlere az bir süre kala partiler çalışmalarını yoğunklaştırdı bu kapsamında Adıyaman'da 2009’da yılında Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Kaçar ve beraberindeki 2 bin kişiyle birlikte AK Parti rozeti taktı. Düzenlenen toplantıda konuşan Kaçar, “Ben kendimi bildim bileli Cumhuriyet Halk Partisinde görev aldım. Yaklaşık iki yıl önce istifa ettim, niye istifa ettim? Gerek Adıyaman gerek Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap vermedi, dar düşündü, iktidarın yaptığı hemen hemen her şeye karşı oldu. Bu yapılanları ise ben içime sindiremedim karşıya gücün yetmiyorsa kendine gücün yeter istifa ettim” dedi.
 
"NEREDE EKSİK VARSA ORAYA YETİŞECEĞİZ"
 
Kaçar’ın konuşması sık sık slogan atılarak kesilirken, konuşmanın ardından alkışlar ile kürsüye davet edilen AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı F.Hüsrev Kutlu, “Bizler büyük bir aileyiz. Ağaç, dallarıyla gürler. Sizler olduğunuz zaman ben daha güçlü, daha kuvvetli, daha kudretli oluyorum. Ben sizin yanınızda olursam sizler daha güçlü olursunuz. Bizim büyük orandaki çevremiz. Biz AK Parti olarak ayrım gözetmeyen partiyiz. Allah’ın izniyle hiçbir ayrım gözetmeden nerede kimin eksiği varsa hangi mahallede hangi sokakta eksik varsa oraya yetişeceğiz. Haksız olmayan haklı olan her işte elimizden geleni yapacağız. Bizim 10 yılda yaptıklarımızı herkes bir düşünsün her köyde suyumuz var” şeklinde ifade etti.

Konuşmaların ardından 2 bin kişilik kalabalık Sakarya Caddesi üzerinden davul-zurna eşliğinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Ak Parti seçim bürosu önünde sloganlar atarak yürüdüler. Seçim Bürosu önünde gelen kalabalığı karşılayan AK Parti Gurup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın tarafından Cumhuriyet Halk Partisi eski Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Kaçar’a, AK Parti rozetini takarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • avcıya cevap18 Mart 2014 18:59

    önce yolsuzluğun tanımını öğren sonra soru sormaya başlarsın....

  • avcı18 Mart 2014 17:52

    yolsuzluk var diyenler hangi devlet kuruluşunun beş kuruşu çalınmış yazsın bizde inanalım ama iranın parasını göstermesin

  • YOLSUZ18 Mart 2014 17:33

    YOLSUZLUK, ADALETSİZLİK, İNSAN AYRIMCLIĞI DİZ BOYUNU GEÇTİ. ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN, ALLAH HAKKI İÇİN, PEYGAMBER HAKKI İÇİN, KUL HAKKI İÇİN, İNSAN HAKKI İÇİN .. DÜŞÜNÜN BİRAZ. GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN, ÇOCUKLARINIZI , AİLENİZİ, ÜLKENİZİ, MİLLETİNİZİ. BU KADAR MI KÖR OLDUK. BU KADAR MI BENCİL OLDUK. UTANIYORUM BUNLARI GÖRDÜKÇE. ASIL UTANMASI GEREKENLER UTANMIYOR ÇÜNKÜ.

  • KISSADAN HİSSE18 Mart 2014 17:32

    Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den biri devesiyle Şam'a gelmiş, dolaşırken biri yanaşmış: - Ver o dişi deveyi bana! Tartışma büyümüş, Küfeli: "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir", demişse de anlaşamamışlar, iş Muaviye'ye yansımış, halk meydanda toplanmış, Muaviye, Küfeli ile Şam'da deveye sahip çıkanı dinledikten sonra, kararını açıklamış: - Bu dişi deve Şamlınındır! Sonra toplananlara dönmüş: - Ey cemaat, bu dişi deve kimindir? Hep birlikte bağırmışlar: - Şamlınındır! Küfeli şaşkın şaşkın, giden devesinin ardından bakakalırken Muaviye Küfeliyi yanına çağırmış: - Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki: - Ey Ali, Muaviye'nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!

  • KADIN18 Mart 2014 16:43

    Dün ekranlarda polisin kadınları yerlerde sürüklediğini ve kadınların ağlayarak bağırdıklarını görünce bunları düşündüm...Nasıl ki dinci istila işe kadının başıyla başladı...Cumhuriyeti geri almak da kadının o gözyaşıyla olacak...Göreceksin...Çünkü kadın erkeğe benzemez...Anneliği ona; acı çekmeyi de öğretti, korumayı da..Ve asla vazgeçmemeyi...Gidişiniz kadınların elinden olacak

  • İNANMAK18 Mart 2014 16:43

    BUNA ANCA SİZ İNANIRSINIZ. ONLARIN DA HIRSIZ OLDUĞUNU SANMIYORUM.

  • KÖTÜLÜK18 Mart 2014 16:42

    Beynimizdeki düşünceler oluşturmuştur bizi, Her ne isek, düşüncelerle işlenerek yapılmıştır hepsi, Bir kişinin beyninde kötü düşünceler etkinse, Öküzün çektiği arabanın ardından gelen tekerlekler gibi, Onun ardından da acının geldiği bilinse,

  • AYIP18 Mart 2014 16:41

    Kişinin kendi ayıplarını bilmemesi ve geri almaya gücü yetmediği şeylerle dil yarası vurması, onun cahilliğine yeter.

  • darı18 Mart 2014 16:30

    KENDİNİZİ DARI AMBARAINDA MI SANIYORSUNUZ ?