E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem15 Temmuz film olacak---

15 Temmuz film olacak

15 Temmuz film olacak
06 Ağustos 2016 - 07:47 borsagundem.com

AK Parti’de son yapılan toplantılarda, dış kamuoyuna terör örgütü FETÖ’nün darbe girişimini tüm yönleriyle anlatmak amacıyla Hollywood yıldızlarının da içinde yer alabileceği bir prodüksiyon gerçekleştirilmesi fikri gündeme getirildi

Hükümet, terör örgütü FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından çeşitli kısa filmler ile başta yabancı diplomatlar, gazeteciler, sivil toplum kuruluşları olmak üzere dış kamuoyuna yönelik çalışmalar başlatmıştı.

Bu filmlerden biri de Başbakan Binali Yıldırım tarafından Ankara’yı ziyaret eden ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford’a izletilmişti. Başbakan Yıldırım’ın da katıldığı AK Parti’de yapılan toplantılarda, darbe girişimini anlatan bir film çekilmesi konusu gündeme getirildi. Habertürk'ten Volkan Yanardağ'ın haberine göre, Bazı parti yöneticileri, iç kamuoyunun FETÖ’nün gerçek yüzünü gördüğünü ifade ederek, “Ancak Batı dünyası hâlâ olayın farkında değil. Bire bir anlatıldığında vahameti görüyorlar. Cemaat’in yurtdışındaki lobisi çok güçlü. Buna karşı adım atılmalı. Bazı şirketlerle anlaşılabilir. Hollywood yıldızlarının da yer aldığı bir prodüksiyon hayata geçirilebilir” önerisini dile getirdi.

ULUSLARARASI YAPIM ŞIRKETIYLE ANLAŞMA
Bu konuda parti yönetiminin net bir karar almadığı ifade edilirken, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın konuyu gündemine aldığı öğrenildi. Proje hayata geçerse, önümüzdeki günlerde uluslararası büyük bir yapım şirketiyle anlaşılarak, darbe girişimi beyaz perdeye aktarılacak. Böylece 15 Temmuz akşamı başlayan ve bertaraf edilen darbe girişimi, uluslararası arenada geniş kitlelere ulaştırılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)