E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem12 Kasım'da tüm Türkiye'de aynı anda tatbikat yapılacak---

12 Kasım'da tüm Türkiye'de aynı anda tatbikat yapılacak

12 Kasım'da tüm Türkiye'de aynı anda tatbikat yapılacak
01 Kasım 2022 - 14:19 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Soylu tarih verdi. 12 Kasım'da saat 18:57'de tüm Türkiye'de afetlere müdahale konusunda tatbikat yapılacak. Tüm Türkiye'ye aynı anda mesaj gidecek, radyo ve TV'ler tatbikat anonsu geçecek.

Düzce Depremi'nin 23. yıldönümünde Türkiye'de bir ilk gerçekleştirilecek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 12 Kasım saat 18:57'de tüm Türkiye'yi kapsayan bir tatbikat yapılacağını belirtti.

Soylu, İletişim Başkanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından ortaklaşa düzenlenen Afet İletişim Çalıştayı'nda açıklamalarda bulundu.

Soylu,"12 Kasım'da, 18:57'de ilk kez bir ülke tatbikatı yapacağız. Radyolar tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye'ye aynı anda mesaj gelecek," dedi.

12 Kasım 1999'da saat 18:57'de Düzce'de 7,2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş, resmi rakamlara göre 894 kişi hayatını kaybetmişti.

Rusya'dan nükleer caydırıcılık tatbikatı

 

60 uçak katılacak: NATO'dan nükleer tatbikat!

 

Yunanistan'da yedekler de tatbikata çağrıldı

 

'TurAz Kartalı 2022' tatbikatı sona erdi

 

Azerbaycan'da 'TurAz Kartalı 2022' tatbikatı başladı

 

Mısır ve ABD’den Akdeniz’de ortak tatbikat

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)