E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan'da yedekler de tatbikata çağrıldı---

Yunanistan'da yedekler de tatbikata çağrıldı

Yunanistan'da yedekler de tatbikata çağrıldı
16 Ekim 2022 - 16:24 borsagundem.com

Yunanistan Silahlı Kuvvetleri, sonbaharda yaptığı askeri tatbikatları ülkenin farklı bölgelerinde sürdürüyor. Batı Trakya ve Ege Adaları’nda sıkça düzenlenen tatbikatlara, yedek askerler ve siviller de çağrılmaya başlandı.

Yunanistan'ın askeri tatbikatlarından bazılarına ulusal muhafızların yanı sıra sivillerden oluşan genç yedek askerlerin de davet edildiği anlaşıldı.

Bu tatbikatlardan biri de Merkezi Selanik'te bulunan 3. Kolordu'nun “Askos-Profiti” atış talim alanında 1.033 yedek askerin katılımıyla “Yenilmez-22” isimli tatbikat gerçekleştirildi. Tatbikata 2. Motorlu Piyade Tümeni ve 34. Motorlu Tugay katıldı.

1033 YEDEK ATEŞLİ SİLAHLARLA TALİM YAPTI

Selanik-Langada bölgesi Askos köyüne yakın “Askos-Profiti” atış talim alanında 1.033 yedek askerin katılımıyla gerçekleştirilen “Yenilmez-22” isimli tatbikatın senaryosunda sırasında bir dizi operasyonel plan uygulandı.

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre Tugay'da konuşlu olan tüm silah sistemleriyle hedeflere atışlar yapıldı, yedeklerin silahlarla atışlardaki deneyimleri ve bilgileri kontrol edildi.

Bakan Akar'dan Yunanistan'a net mesaj: Sorunları birlikte çözelim!

Çelik: Yunanistan'a verilmesi gereken mesaj, masaya oturmasıdır

MGK sonrası Yunanistan'a sert mesaj!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran16 Ekim 2022 21:42

    Yunan pkk Amerika Türk e sabah akşam kin kusuyo 6.5 mas züppeleri neden tek bir laf etmiyor?  Bu kadar mı aşşağılıksınzı?   Türk e kefen biçenin pkk dahil ne hale geldiğini hiç görmüyorlar eşşşek sıpaları!  

  • ALİ KODUŞ16 Ekim 2022 20:23

    DESENE YAKINDA YUNANİSTAN A MAÇ YAPMAYA GİDECEĞİZ.