E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"100 milyarlarca dolarlık enerji parası milletimizin emrinde olacak"---

"100 milyarlarca dolarlık enerji parası milletimizin emrinde olacak"

100 milyarlarca dolarlık enerji parası milletimizin emrinde olacak
07 Mayıs 2023 - 08:22 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından enerji yatırımlarına ilişkin paylaşım yaptı. Erdoğan, yaptığı paylaşımda, "100 milyarlarca dolarlık enerji parası milletimizin emrinde olacak" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Londra'daki tefecilerden 'borç para bulduk' diye sevinenlerin hayal bile edemeyeceği bir kaynağı biz, ülkemizin kendi imkanlarıyla milletimize sunuyoruz. Nasıl mı? Karadeniz doğal gazımızla Gabar'da keşfettiğimiz petrolümüzle Konya'da kurduğumuz ülkemizin en büyük güneş enerjisi santrali ve Akkuyu gibi projelerimizle artık yurt dışına giden 100 milyarlarca dolarlık enerji parası milletimizin emrinde olacak." ifadelerini kullandı.

Bu paranın yatırım, istihdam ve sosyal destek olarak insanların cebine gireceğini dile getiren Erdoğan, şimdiden bunun mekanizmalarını oluşturmaya başladıklarını belirtti.

Erdoğan, paylaşımında şunları kaydetti:

"Aile ve Gençlik Bankası'yla milletimizin temel taşı ailenin, gözümüzün nuru evlatlarımızın geleceğini ilgilendiren çalışmaları kendi öz kaynaklarımızla destekleyeceğiz. Prim giderlerinin üçte birini bedelsiz karşılayarak ev hanımlarımızı emekli edeceğiz. Gençlerimize eğitimden istihdama, kendi işini kurmadan evlenmeye her alanda destek vereceğiz. Her evden en az bir kişinin istihdamda olmasını temin edeceğiz. Gelir Tamamlayıcı Aile Desteği Sistemi'yle hanelerimizin tamamına belli bir seviyenin üzerinde para girmesini sağlayacağız. Halihazırdaki sosyal yardım ödemelerini bu çerçevede yeniden düzenleyeceğiz. Her şey bir yana, eser ve hizmet siyasetinde kimse bizim elimize su dökemez. 14 Mayıs'tan sonra da inşallah kendimizle yarışmaya devam edeceğiz."

Doğalgazda Norveç Modeli

Erdoğan: Konutlarda doğalgaz bir ay ücretsiz olacak

Lavrov: Akkuyu Türkiye'nin enerji güvenliğini güçlendirecek

Avrupa'nın en büyük GES'i Konya'da üretime başladı!

Gabar Dağı'ndan günde 5 bin varil petrol

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sai07 Mayıs 2023 13:25

    Reis bir de londralı garantici tefecilere söyle de indirim yapsınlar 2, 3 senede maliyetlerini çıkardılar zaten daha ne 20 25 sne ödeme yapalım ki dimi, londradaki mahkemelere söyle tefeci garantici mütaitlere arka çıkmasınlar :))

  • Sai07 Mayıs 2023 13:23

    O zaman şöyle yap reis, mesela 24 kuruş olan kw ücretini 2 liraya kadar çıkardın. Mesela onu tekrar 24 kuruşa indirsen de boyunu görsek. Seçimden sonra o bahane bu bahaneyle 1.5 2 liralık kw ücretini sakın 3 4 lira yapma, hani enerji parası derler tamam mı. bir sene öncesine kadar 3 4 ayda bir 30 50 70 110 zamları biliyoruz. Seçim yılına özgü olmasın bu enerji paraları tamam mı.

  • Ssk Emekli 07 Mayıs 2023 10:18

    Prim günü az olanla çok olan aynı maaş olurmu kademeli olması gerek ozaman adalet olur acil intibak bekliyoruz hep arada ezildik alttaki bizimle aynı oldu şimdide 7500 üstüne artış deniyor biz ortoda sabitmi kalacagız lütfen bizide anlayın adaletli olalım