E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor1 yılda servet kazanacak---

1 yılda servet kazanacak

1 yılda servet kazanacak
10 Ağustos 2021 - 12:01 borsagundem.com

Beşiktaş,Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'ya kavuştu. Türkçe konuşup “Siz istediniz ben geliyorum” mesajıyla yola çıkan sambacı, dün İstanbul’a indi. Senelik 3 milyon Euro maaş alacak olan Teixeira’ya 900 bin Euro imza parası ödenecek.

Alex Teixeira, artık Beşiktaşlı! 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız, dün İstanbul'a geldi ve siyah-beyazlıların hayali gerçek oldu.

Teixeira, yola çıkmadan önce Türkçe konuşup “Siz istediniz ben geliyorum” mesajı paylaştı. Siyah-beyazlı kulüp de taraftarlara “Siz istediniz, geliyor” mesajıyla yayınladığı videoyla müjdeyi verdi.

Sambacının transferinde büyük rol oynayan vatandaşı Josef de Souza, “Benden daha iyi Türkçe konuşuyor” diyerek yakın arkadaşına esprili bir yanıt verdi.

1 SENELİK 3.9 MİLYON EURO

Teixeira’nın maliyeti de belli oldu. Brezilyalı yıldız ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Opsiyon tek taraflı değil iki tarafın karşılıklı onayıyla devreye girecek. 2.2 milyon Euro+başarı bonuslarıyla birlikte bu sezon 3 milyon Euro kazanacak olan sambacıya imza parası olarak 900 bin Euro ödenecek. Brezilya'dan özel uçakla gelen Teixeira 7-10 gün arasındaki karantina sürecinin ardından siyah-beyazlılarda idmanlara başlayacak.

Beşiktaş'ın gelirlerinden Abdullah Avcı için 20 milyon TL kesildi

 

Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)