E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem1 milyon liralık tablo da gitti---

1 milyon liralık tablo da gitti

1 milyon liralık tablo da gitti
20 Aralık 2013 - 04:05 borsagundem.com

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'ın el konulan mal varlıkları arasında operasyondan 2 gün önce müzayedede satın aldığı tablonun da bulunduğu öne sürüldü

Büyük operasyonunun kilit isimlerinden biri olan ve Türkiye’nin Ebru Gündeş’in kocası olarak tanıdığı Bakü doğumlu 29 yaşındaki Reza Zarrab’ın (Türkçe ismi Rıza Sarraf) tüm menkul ve gayrimenkullerine el konuluyor. Zarrab’ın gözaltına alınmadan önce el konulan mal varlıkları arasında ‘Challenger 300’ tipi özel jeti, ‘El Ganador’ adlı İngiliz yarış atı ve operasyondan 2 gün önce müzayededen aldığı Nazmi Ziya’nın ‘Kendi Evi’ konulu tablosunun olduğu iddia ediliyor.

NAZMİ ZİYA TABLOSU

Fırat Alkaç'ın Hürriyet'teki haberine göre operasyondan 2 gün önce 15 Aralık’ta Antik A.Ş. müzayede evinin Shangri-La Bosphorus’ta gerçekleştirilen 280’inci müzayedesinde öne çıkan eserler arasında Nazmi Ziya’nın ilk kez satışa çıkan ‘Kendi Evi’ konulu eseri, 500 bin liradan satışa sunulmuştu. Müzayedede eserin yeni sahibi, 1 milyon 50 bin liraya Boğaz’daki yalısı için aldığı tabloların sahte olduğu yönünde haberler çıkan, Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab olmuştu. Bu tabloya da el konulduğu iddia ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)