Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolarda yükseliş yaşanacak mı?---

Dolarda yükseliş yaşanacak mı?

2 / 3
Dolarda yükseliş yaşanacak mı?
20 Kasım 2018 - 15:33 www.borsagundem.com

Yatırım Finansman Yatırım Danışmanlığı Müdür Yardımcısı Göksel Tekiner, dolar/TL kurunda 5.37 seviyesinin aşılmasının orta vadeli düşüş trend direnci konumunda olan 5.45 seviyesine kadar yükselişi de beraberinde getirebileceğinin altını çizdi.

Tekiner yaptığı açıklamada, dün önemli destek seviyesi olarak belirttikleri 5.30 seviyesinin üzerinde tutunan dolar/TL kurunda bugün etkili tepki hareketinin 'İkili Dip Formasyonu mu oluşuyor?' dedirtmeye başladığını kaydetti.

Kısa vadeli göstergelerdeki zayıf görünümün şimdilik tepki hareketini desteklemiyor olsa da bugün yaşanan yükselişin önümüzdeki günler açısından yön konusunda belirleyici olacağını vurgulayan Göksel Tekiner, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Gün içi hareketlerde 5.37 seviyesinin aşılması halinde orta vadeli düşüş trend direnci konumunda olan 5.45 seviyesine kadar yükselişi de beraberinde getirebilir. Bu nedenle 5.37 seviyesini gün içi hareketlerde yakında izleyeceğiz. Bu seviyenin aşılması sonrasında 5.45 direncini hedefleyecek olmamıza rağmen, 5.45'in üzerinde kapanış görmedikçe yükseliş denemeleri tepki boyutunda kalacaktır."

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)