Ana SayfaPiyasaYeni Genel Müdürden bomba açıklamalar---

Yeni Genel Müdürden bomba açıklamalar

8 / 10
Yeni Genel Müdürden bomba açıklamalar
28 Ocak 2015 - 11:17 www.borsagundem.com

“A TİPİ YETKİ BELGESİ ALDIK… 2015’DE HALKA ARZ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

-Borsa İstanbul’un halka arzını nasıl değerlendiriyorsunuz? ALB’nin halka arza bakışı nedir? Sizin bir çalışmanız var mı? Sizce hangi şirketler halka arz edilmeli?

Tuncay Karahan: 2014 son SPK kurul toplantısında bizimle beraber 3 aracı kurum A tipi yetkisi belgesi aldı. Yani ilk alan aracı kurumlardan biriyiz. Biliyorsunuz A tipi lisans bütün lisans ve yetkilere sahip oluyorsunuz.
Bizim 2015 yılı içerisinde halka arz yapmak gibi bir hedefimiz var. Ama burada çok seçiciyiz. Yani ALB Menkul’ün halka arz ettiği şirketin belli özelliklere sahip olması gerektiğini düşünüyoruz. Daha orta ölçekli, gerçekten reel anlamda müşterisine temettü verebilecek şirketler olacak. Ama bu bizim ilk halka arzımız olacağı için bu konuda biraz daha seçici davranacağız. 2015 hedeflerimiz arasında temettü verimliliği yüksek, orta ölçekli bir Anadolu şirketinin halka arzını gerçekleştirmek. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx28 Ocak 2015 22:28

    Gerçekten işini bilen dürüst bir profesyonelle yapılmış harika bir söyleşi olmuş,küçük yatırımcı dostu Borsa Gündem'imiz teşekkür ederiz emeği geçenlere

  • yatırımcı28 Ocak 2015 18:27

    foreks zaten başlı başına bir stresken buda tam tuzu biberi olmuş....