Ana SayfaPiyasaYeni Genel Müdürden bomba açıklamalar---

Yeni Genel Müdürden bomba açıklamalar

10 / 10
Yeni Genel Müdürden bomba açıklamalar
28 Ocak 2015 - 11:17 www.borsagundem.com

“SPK’YI TEBRİK EDİYORUM”

-İstanbul Finans Merkezi, dünyanın önemli aktörlerinden biri nasıl olur? Devlerle rekabette neler yapılmalı?

Tuncay Karahan: Bence çok çok iyi olacağını düşünüyorum.  Özellikle Nasdaq ve Londra Borsası’yla yapılan anlaşmalar doğrultusunda, tüm dünya borsaları tarafından tanınmak iyi olacağı gibi hem de sizin değerinizi çok ciddi anlamda artıracak. Yeni yatırımcıların Türkiye’ye gelmesi sağlanacak. Bu bahsettiğimiz iki borsa da tüm dünyanın izlediği ve tüm dünyanın yatırım yaptığı iki borsa. Bize ekstra bir sinerji yaratacağını ve maddi anlamda değer katacağını düşünüyorum. Piyasaların buraya kadar gelmesinde bence bunun da faydası vardır.

-TEFAS ile ilgili görüşünüz nedir?

Tuncay Karahan: Müşteri fon almak istediği zaman ekranınızda tüm fonların getirisine göre seçme imkanı tanınıyor ki bu bence çok iyi bir uygulama.  Bu çok olumlu çünkü siz bir fonun getirisini görmek için 50 tane yeri dolaşacakken şimdi bir tane sayfada hepsini görebiliyorsunuz. Onun için SPK’yı tebrik ediyorum. (FOTOĞRAFLAR/GÖKHAN TAŞÇI)

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx28 Ocak 2015 22:28

    Gerçekten işini bilen dürüst bir profesyonelle yapılmış harika bir söyleşi olmuş,küçük yatırımcı dostu Borsa Gündem'imiz teşekkür ederiz emeği geçenlere

  • yatırımcı28 Ocak 2015 18:27

    foreks zaten başlı başına bir stresken buda tam tuzu biberi olmuş....