Ana SayfaPiyasaEkonomi yönetiminden büyüme için ilk yorumlar geldi---

Ekonomi yönetiminden büyüme için ilk yorumlar geldi

2 / 5
Ekonomi yönetiminden büyüme için ilk yorumlar geldi
11 Aralık 2017 - 10:27 www.borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, büyümede 2018 yılının ilk çeyreğinde de benzer rakamlar görüleceğini söyledi.

Gedikli twitter üzerinden yaptığı değerlendirmede, "Asıl işimiz bundan sonra başlıyor" dedi.

Gedikli'nin değerlendirmeleri şu şekilde: "Türkiye ekonomisi yılın 3. çeyreğinde %11.1 büyüdü (Beklenti büyümenin %8.5 idi) tarım sektörü toplam katma değeri %2,8, sanayi  sektörü %14,8 ve inşaat sektörü %18,7 arttı.Ticaret, ulaştırma, konaklama ve yiyecek hizmeti faaliyetlerinin toplamından oluşan  hizmetler sektörünün katma değeri ise %20,7 arttı. 

Türkiye tüm oyunları bozdu dememizin nedeni tam olarak buydu  ekonomi sağlam ise tüm oyunları çok rahat bozarız.    %11.1 büyüme oranını "KGF den dolayı" diyerek dinamik,müteşebbis,yeni dönüşümlerin eşliğinde ki Türk iş dünyasına haksızlık etmiş olursunuz.Büyümenin kalitesini arttırma ve üreterek büyüme hedefinden tabi ki vazgeçmiş değiliz.Ancak tepemize F16 lardan bomba yağdırılan 15 Temmuz felaketinden ,not indirimlerinden, terörle mücadelemizden ve küresel ekonomide ki durgunluğa rağmen gelen dünya rekoru büyümeyi lütfen küçümsemeyelim.2018 ilk çeyreğinde de benzer rakamlar göreceğiz asıl işimiz bundan sonra başlıyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)