Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 15/04/2019---

Günün önemli şirket haberleri 15/04/2019

13 / 13
Günün önemli şirket haberleri 15/04/2019
15 Nisan 2019 - 08:53 www.borsagundem.com

AKENR 

Ak Jeo Enerji'nin RES projesiyle ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı. 

    Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesi sınırları içerisinde Ak Jeo Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan  PW-TR1002 (RES) Rüzgar Enerji Santrali projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 29/04/2019 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını  İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa15 Nisan 2019 10:15

    Demek,İş Bankası da teminat göstermek zorunda kaldı.Çok üzüldüm,selamla borç alan zengin adam,tarlalarını ipotek olarak gösterdi.Umarım bu kötü günlerden tez zamanda çıkarız.İsraf bizi bu hale getirdi,bu günleri düşünmedik,zenginleri de zor durumda bıraktık.