Ana SayfaŞirket HaberleriÇimsa’nın patronu Hacıkamiloğlu’dan çarpıcı sözler---

Çimsa’nın patronu Hacıkamiloğlu’dan çarpıcı sözler

6 / 7
Çimsa’nın patronu Hacıkamiloğlu’dan çarpıcı sözler
14 Nisan 2014 - 11:23 www.borsagundem.com

İHRACAT GELİRİMİZİN ÖNEMLİ KISMI BEYAZ ÇİMENTO VE ÖZEL ÜRÜNLERDEN

-Çimento dışında başka ürününüz var mı?

Mehmet Hacıkamiloğlu: Gri çimento operasyonumuzun yanında özel ürünler konusundaki yetkinliğimizi üst düzeye taşıyarak, özel ürünler konusunda dünyanın en önemli şirketlerinden biri haline geldik. Bugün ihracat gelirimizin oldukça önemli bir kısmını beyaz çimento ve özel ürünlerden elde ediyoruz. Ar-Ge faaliyetlerimiz sonucu geliştirdiğimiz yüksek katma değerli ürünleri dünyanın pek çok bölgesine satarak, hem ülkemizin ihracat gelirine katkıda bulunuyoruz hem de Türk ekonomisindeki konumumuzu her geçen gün biraz daha güçlendiriyoruz.

Visko Beton(Kendiliğinden Yerleşen Beton): Visko Beton, ÇİMSA’nın geleneksel betona göre birçok üstünlüğe sahip olan ‘kendiliğinden yerleşen beton’ ürünüdür.

Drabeton (Çelik Tel Takviyeli Beton): Donatılı zemin betonlarında komple çözüm sunan bir üründür. Kompozit bir malzeme olan Drabeton, esneklik, düktilite (süneklik) ve yüksek yük dayanım özelliklerine sahiptir.

Deko Beton (Dekoratif Beton): Dokulandırılmış Dekoratif Beton olarak bilinen Deko Beton, iç ve dış mekânlarda rahatlıkla kullanılabilen bir zemin kaplama malzemesidir.

Izosap (Ha'f Hazır Sap): Izosap içeriğindeki özel kimyasal katkılar sayesinde sürüklenmiş hava miktarı yüksek, yoğunluğu düşük bir üründür.

Uyubet (Uyuyan Beton): Uyuyan Beton, ÇİMSA’nın uzak mesafeli betonlarda, sıcak havalarda, betonda hidratasyon kontrolünün istendiği önemli yapılarda (kütle betonu); yapı gereği yavaş beton dökümlerinde, yüzey bitirme işleminin uzun sürdüğü imalatlarda, kritik yapı elemanları için ürettiği kalite ve beton standartlarından ödün vermeyen özel ürünüdür.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)