Ana SayfaŞirket HaberleriÇimsa’nın patronu Hacıkamiloğlu’dan çarpıcı sözler---

Çimsa’nın patronu Hacıkamiloğlu’dan çarpıcı sözler

4 / 7
Çimsa’nın patronu Hacıkamiloğlu’dan çarpıcı sözler
14 Nisan 2014 - 11:23 www.borsagundem.com

40 YILDIR FARK YARATAN ÜRÜN VE ÇÖZÜMLERE İMZA ATIYORUZ

-Rakiplerinizden ayrıldığınız noktalar neler?

Mehmet Hacıkamiloğlu: Çimsa olarak, Türk çimento sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan ürün ve çözümlere imza atıyoruz. Bugün geniş ürün yelpazemiz, yenilikçi çalışanlarımız, insana ve çevreye saygılı yaklaşımımızla sektöre öncülük ediyoruz.

Daha yaşanabilir bir dünya yaratılması adına iş dünyasına büyük sorumluluk düştüğüne inanıyoruz. Sektörün önemli bir oyuncusu olarak, büyümeyi sürdürülebilir kılmak, değişen dünya koşullarında, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın farklılaşan ihtiyaçlarına, iş ortaklarımızla birlikte geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerle hızlı bir şekilde çözüm üretmek hedefiyle çalışıyoruz. 

Uluslararası bir çimento ve yapı malzemeleri şirketi olmak hedefiyle yüzümüzü geleceğe dönerken, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızı da faaliyetlerimizin temeline alıyoruz. Bu alanda çimento sektörüne örnek bir uygulamamız da mevcut. Türkiye’nin ilk ve tek Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni 2000 yılında Mersin’de hizmete açtık. İnovasyon çalışmalarımızı bu merkezimizde gerçekleştiriyoruz.

Ar-Ge faaliyetlerimiz çerçevesinde yapı kimyasalı, prefabrik ve hazır beton sektörlerine destek veriyoruz. 2000’de üretimine başladığımız kalsiyum alüminat çimentosu ile yurt dışı satış faaliyetlerimizi genişlettik. Gri çimento operasyonunun yanında özel ürünler konusundaki yetkinliğimizi de üst seviyeye taşıyarak, özel çimento ve beton ürünler konusunda dünyanın en önemli şirketlerinden biri haline geldik. İleri teknolojiyi kullanarak geliştirdiğimiz iki yeni beyaz çimento ürünlerimizle de pazardaki konumumuzu güçlendireceğiz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)