Ana SayfaHisse Öneri ListesiBu şirketleri alanlar hiç üzülmedi---

Bu şirketleri alanlar hiç üzülmedi

4 / 6
Bu şirketleri alanlar hiç üzülmedi
22 Ekim 2013 - 11:31 www.borsagundem.com

HIZLI BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRECEK 4 ŞİRKET

BİM: Gıda perakendeciliği sektöründe özellikle indirim marketlerinin uzun vadede büyümeye devam etmesi bekleniyor. Sektörün en büyüğü olan BİM'in yeni mağazalar açmanın yanı sıra trafik ve sepet büyümesi göstererek bu büyüme beklentisinden en çok faydalanacak şirket olacağı tahmin ediliyor.

THY: Son 10 yılda gerçekleşen hızlı büyümeye rağmen Türk havacılık sektöründe penetrasyon oranları halen çok düşük . Şirket,İstanbul'un konumundan faydalanarak uzun vadede özellikle transfer yolcu sayısında büyümeye ve Avrupalı rakiplerinden pazar payı çalmaya devam edecektir. Şirket bu beklentiyi karşılamak  için filosunu 10 yıl içinde ikiye katlayacak.

OTOKAR: Ticari araç ve savunma sanayi araçları segmentlerinde üretim ve satış yapan şirket, ilk Türk tankı projeleri, savunma sanayisinde ciddi projelerin olması ve yurtdışında da fırsatları değerlendirmesi nedeniyle büyümesini henüz tamamlamadı.

ASELSAN: Savunma sanayi kollarında haberleşme, bilgi teknolojileri, savunma sistemi, istihbarat sistemleri, elektronik harp ile ilgili alanlarda üretim yapıyor. Yurtiçi ve yurtdışında satış yapan Aselsan, savunma sanayinde yerli kullanım oranının arttırılması projesi nedeniyle önemli destek görüyor. Türkiye ve bölge ülkelerde düzenli olarak artan savunma sanayi harcamaları şirket satışlarına destek olmaktadır.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kartal22 Ekim 2013 21:15

    Valla bu hisseleri alanlar ciddi zarar da edebilirler. Pegasus 18.4 den açıldı. Şu an 40 tl. THY 2 sene önce 2 tl idi, şu an 8 tl. YTD.

  • sanki ilaç gibi olabilir bulana22 Ekim 2013 15:42

    2 sene sonra defter değeri 15tl civarı olabilecek(önemli konut projesi ihtimali) ama bu gün 6 tl olan bir hisse hala 2.48 tlden çaktırmadan toplanmakta arayın bulun.

  • EKO22 Ekim 2013 14:03

    AH ADEL AH, 2005 DE 3,1 TL MALİYETLİ ELİMDE VARDI,UNUTAMADIK KAĞIDI, 1 E 20, TEMETTÜLER HARİÇ