Ana SayfaPiyasaBelgin Maviş’ten yatırımcıya önemli uyarılar---

Belgin Maviş’ten yatırımcıya önemli uyarılar

11 / 12
Belgin Maviş’ten yatırımcıya önemli uyarılar
20 Ekim 2014 - 08:52 www.borsagundem.com

BORSACILARLA YEMEKTE BULUŞUYORUZ AMA BORSA KONUŞMUYORUZ

-Sermaye piyasalarının ünlü ve usta isimleriyle buluşuyor, sohbet ediyorsunuz. Bu toplantıları kim organize ediyor? Sohbetlerin gündemi de yine piyasalar mı? Müzik var mı?

Belgin Maviş: Onlar dostlarım, çok uzun yıllara dayanan arkadaşlıklarım. İşimiz çok zor bir iş. Bizim de kafa boşaltmaya ihtiyacımız var. Çünkü sürekli raporlar ve analizler yapan, bilgiyi birçok yerden kontrol eden bir insanım. Borsa ve ekonomiyle uğraşmayan insanların bizi anlayabilmesi sahiden çok zor. O nedenle biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve aramızda öyle bir enteresan bir dil geliştiriyoruz ki, anlaşılmayacak bir şey bile bizi kahkahalara boğabiliyor. Yemeklerde bir araya geldiğimiz ekibimizde borsacı arkadaşlarım var. Sevgili Arda Tunca, Mert Yılmaz,  Özlem Derici,  Murat Sağman, Cüneyt Paksoy, Mehmet Taylan mesela... Programlarından vakit bulup gelebilirse Aslı Şafak var. Dediğim gibi ekonomist, borsacı kökenli olan arkadaşlar. Borsa ve ekonominin dışında konuşuyoruz bu sohbetlerde. Orada borsa yok, orada ekonomi yok. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ankara21 Ekim 2014 00:03

    uyarılar güzel ama bizdeki şirket sahipleri.sorumluluk almıyor hatasını yatırımcı ödüyor örneğin akın ipek hocanın gülüşüne malım heba dedi hisseler bir yıldan beri belini doğrultamıyor. akın ipek bedelini ödemeli yatırımcı değil.