Foto GaleriGündemYunanistan Türkiye korkusuyla imzalıyor!

Yunanistan Türkiye korkusuyla imzalıyor!

1 / 25 Yunanistan Türkiye korkusuyla imzalıyor!
16 Aralık 2020 - 15:48

Türkiye'ye karşı Avrupa Birliği'nden (AB) istediğini alamayan Yunanistan, köşeye sıkıştığı Doğu Akdeniz krizinde beklenen adımı resmen ilan etti.


YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ16 Aralık 2020 18:03

    CHP , CHP ...... artık uyan bırak artık şu iyi parti ve teröristleri desteleyenleri ve Türkiye yıkmak istiyenleri aklını başına al bak ABD ve AB ülkemizi bitirmek istiyorlar sizler iktidara gelseniz sizlerin başınıza daha kötü şeyler getirecekler sizlerin Türkiye yi yönettireceğinimi zannediyorsunuz.

  • laf ola beri gele16 Aralık 2020 22:30

    Oldu senin sözlerini dikkate alırlar artık.  Be andaval  heriflerin niyetleri belli işte!  Her sözlerinin altında mecbur kalmadıkları konular dışında kin kusmaktan geri kalmıyorlar.  Daha ne bekliyorsun!

  • Metin16 Aralık 2020 17:47

    Heleni , napıyorsun ya , halka yardım yerine savunmaya mı ağırlık veriyorsun. Kimden savunacaksın kendini , bizden mi ? Korkma sana bir şey yapmayız, bu vasfınla savaşmaya değecek hasım olamazsın bize. En iyisi mi işgal ettiğin Ege Adalarımızı boşalt ,başına hiçbir şey gelmez. Bak dinle beni , zararlı çıkmazsın. Denizleri birlikte kullanıp uzo / rakı içelim, balık yiyelim, turizmden pay alalım, silahlanarak kim adam olmuş. Silah tüccarlarına para kaptıracağına halkına yardım et... :D  :D 

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU16 Aralık 2020 17:21

    Atsın atsınlar ....zaten hep böyle olur korkuturlar ve topraklarını abd açarlar ilk haritadan dilincek hedef olurlar.yoksa abd yunanistan nasıl yerleşecek.bir zamanlar bizi köle gibi kullandılar baktılar ki bizde ekmek kalmadı bu sefer yunanistan girdiler.işlem tamam fakat eğer abd ve rusya arasında bir savaş olur ise atom bombası ile ilk yunanistan haritadan silerler.