Foto GaleriTeknolojiTeknoloji devi, Bayraktar TB2 SİHA'yı gözüne kestirdi!

Teknoloji devi, Bayraktar TB2 SİHA'yı gözüne kestirdi!

1 / 6 Teknoloji devi, Bayraktar TB2 SİHA'yı gözüne kestirdi!
07 Nisan 2023 - 10:22

Japonya, Bayraktar TB2 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) ile ilgili kararını verdi. Teknoloji devi ülke, Bayraktar TB2’yi deneme amaçlı olarak devreye alacak. Bu kararın, Ukrayna ve Karabağ savaşlarındaki başarılar sonrası alındığı öğrenildi.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )07 Nisan 2023 16:46

    babacan öyle dedi böyle dedi... Yahu sen Tank Altay üretemıyorsun :D sattın katara koca palet fabrikasını... Vatan millet diyorsun Babacanı OLMAAYAN HAYALI durum ile kotuluyıosunda. ya alatay tankı protatifi olmuşken, neden seri üretime sokturtmuyorsun ? şuan yüz üzerinde tank suriyede askerimize destek oalcak iken bir tane tank yok ortada... E buyrun ebabil torolleri bu soruyuda cevaplayın... 1 asker yaşamı ve konforu için ne gerekli ise ülkemiz kanunlarına uyan her firma üretimini sürdürür...Siyaset yapacak diye zırvalayanlara duyrulur...

  • baran11 Nisan 2023 10:07

    Senin niyetin bozuk malum karakter!  Olmasını değil olmamasını istediği için böyle yazıyor.  Salak oğlan aklınca aradan sıyrılacak

  • Baran08 Nisan 2023 11:35

    YAKINDA ALTAY TANKLARINI GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA SOKACAĞIZ.SEN ASIL BU HÜKEMET İKTİDARDAN GİTER İSE TÜM SİLAH SANAYILERİNİN KAPISINA KİLİT VURULMAYI BIRAK ÜLKE ÇART DİYE İKİYE PARÇALATTIRACAKLAR.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI07 Nisan 2023 11:21

    ali babacan yakında basına açıklama yapmış idi biz iktidara gelince Baykar Makina ya dokunup kapattıracağız diye.ALLAH bunlara fırsat vermesin.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL07 Nisan 2023 11:20

    Bu hükümet eğer seçimleri kazanamaz ise tüm silah ve otomotiv sanayi nükleer santral belki çıkan doğalgaz ve petrol kuyuları ile işine gelmeyen sanayilerin hepsini kapattırılacağına dair yorumları basında öğreniyoruz.