Foto GaleriTeknolojiTeknoloji devi, Bayraktar TB2 SİHA'yı gözüne kestirdi!

Teknoloji devi, Bayraktar TB2 SİHA'yı gözüne kestirdi!

5 / 6 Teknoloji devi, Bayraktar TB2 SİHA'yı gözüne kestirdi!
07 Nisan 2023 - 10:22

Testlerin başarılı olması durumunda, Japonya'nın yüksek miktarlarda "Bayraktar TB2 SİHA" siparişi vermesi ve bu alanda BAYKAR ile iş birliği gerçekleştirmesi bekleniyor.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )07 Nisan 2023 16:46

    babacan öyle dedi böyle dedi... Yahu sen Tank Altay üretemıyorsun :D sattın katara koca palet fabrikasını... Vatan millet diyorsun Babacanı OLMAAYAN HAYALI durum ile kotuluyıosunda. ya alatay tankı protatifi olmuşken, neden seri üretime sokturtmuyorsun ? şuan yüz üzerinde tank suriyede askerimize destek oalcak iken bir tane tank yok ortada... E buyrun ebabil torolleri bu soruyuda cevaplayın... 1 asker yaşamı ve konforu için ne gerekli ise ülkemiz kanunlarına uyan her firma üretimini sürdürür...Siyaset yapacak diye zırvalayanlara duyrulur...

  • baran11 Nisan 2023 10:07

    Senin niyetin bozuk malum karakter!  Olmasını değil olmamasını istediği için böyle yazıyor.  Salak oğlan aklınca aradan sıyrılacak

  • Baran08 Nisan 2023 11:35

    YAKINDA ALTAY TANKLARINI GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA SOKACAĞIZ.SEN ASIL BU HÜKEMET İKTİDARDAN GİTER İSE TÜM SİLAH SANAYILERİNİN KAPISINA KİLİT VURULMAYI BIRAK ÜLKE ÇART DİYE İKİYE PARÇALATTIRACAKLAR.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI07 Nisan 2023 11:21

    ali babacan yakında basına açıklama yapmış idi biz iktidara gelince Baykar Makina ya dokunup kapattıracağız diye.ALLAH bunlara fırsat vermesin.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL07 Nisan 2023 11:20

    Bu hükümet eğer seçimleri kazanamaz ise tüm silah ve otomotiv sanayi nükleer santral belki çıkan doğalgaz ve petrol kuyuları ile işine gelmeyen sanayilerin hepsini kapattırılacağına dair yorumları basında öğreniyoruz.