Foto GaleriTeknolojiİşte milli muharip uçak Kaan'ın ilk uçuş görüntüleri!

İşte milli muharip uçak Kaan'ın ilk uçuş görüntüleri!

1 / 9 İşte milli muharip uçak Kaan'ın ilk uçuş görüntüleri!
21 Şubat 2024 - 10:07

Milli muharip uçağı KAAN, Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından Ankara semalarında gerçekleştirdiği ilk uçuşla dikkatleri üzerine çekti. Mürted Havalimanı'ndan kalkan KAAN, bir süre uçuş gerçekleştirdikten sonra başarıyla üssüne geri döndü.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aç Karnına Uzaya Giden Astronot21 Şubat 2024 20:07

    İnşallah bu da yalan değildir.

  • Bik22 Şubat 2024 08:06

    F-16 motoru takılı, ABD izin verdikçe uçar. Atak helikopterleri  Pakistan'a, motor üreticisi izin vermediğinden satılamıyor.

  • Baran21 Şubat 2024 11:45

    Takdiri hak eden bir çalışma. Bu kadarını hiç kimse beklemiyordu. Amerikan köpeği pkk dhkpc ve Amerikan şubesi zihniyetini böylece dağıtıp geçtik.  Chp zihniyeti 40 larda  biz sanayi teknoloji ile uğraşamayız yeterli değilzi. tarım ülkesiyiz diye sinsiice bu ülkenin başarılı mühendisleri müteşebbislerini  tıpkı Atatürk ün resimleri paradan kaldırdığı gibi onların çabalarını da elimine etti. Nuri Demirağ ve Nuri Killigil Vecihi Hürkuş Şakir Zümre her biri ile ayrı ayrı sinsice uğraşılarak sermayeleri heba edildi. Fabrikalarında kaza süsü verilerek patlamalar çıkarıldı. Bu insanların çabaları bugüne sarksaydı (ki imkansız görünüyor.) her biri en az 5 tane  Koç Sabancı ederdi. Menderes Amerika dan demir çelik fabrikası yapılması istemiş sonuç alamayınca da S.S.C.B. ile anlaşmaıştı. İşte bu  da Menderes in sonunu hazırlamıştı. Malum  ikinci adamın ileri önce dedikodu gazetesi sonra darbe ile  bu ülkeyi en az 40 yıl daha geriye götürdüler.

  • Mucise Reis : )21 Şubat 2024 11:06

    Başımızda bir dünya lideri RTE ve BAHÇELİ oldukca kimse bileğimizi asla bükemez.............................ama muhalefet iktidara gelir ise uçak fabrikasının kapatılmayacağının garantisi varmı.

  • sözün özü22 Şubat 2024 07:05

     Mucize REİS tam olarak   kendini kontrol ettir,, ,,Kimse yapılanı kapatamaz bu senin uydurman;   Şunu diyebilirsin önem verip geliştirmezler........

  • Sarkisyan21 Şubat 2024 11:46

    Yok öyle bir şey

  • xyz21 Şubat 2024 11:03

    Bu hükümet eğer seçimleri kayıp eder ise cumhuriyet yıllarında uçak yapıp ab ülkelerine dahi satıyormusuz.CNN TÜRK de gazeteci Zafer Şahin açıklamış idi.o zamanın cumhurbaşkanı ismet inönü tarafından abd tarafından yapılan baskı sonucunda  kapattırılmış.Şimdi de aynı durum olmasından endişe etmekteyiz.