Foto GaleriGündemSınıra asker yığan İsrail'den ültimatom: Gazze'yi boşaltın!

Sınıra asker yığan İsrail'den ültimatom: Gazze'yi boşaltın!

1 / 19 Sınıra asker yığan İsrail'den ültimatom: Gazze'yi boşaltın!
13 Ekim 2023 - 09:58

Hamas ve İsrail arasındaki çatışmaların yedinci gününde, İsrail, Gazze'de sivillerle askeri hedefleri ayırt etmeksizin yüz binlerce kişinin yaşadığı bölgeleri hedef almak için önlemler alıyor. İsrail, bu önlemler çerçevesinde BM'ye başvurarak, sivillerin 24 saat içinde güneye taşınmasını talep etti. İsrail ordusu, Gazze'de önemli operasyonlar gerçekleştireceğini duyurdu ve bölgeyi terk etme çağrısı yaptı.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv14 Ekim 2023 16:05

      dünayada birlider arıyorum bu küdurmüş köpeklere dur diyecek kanasusamış köpekleri itlaf edecek birlider arıyorum insanların insaca yaşadıgı birdünya

  • baran14 Ekim 2023 11:46

    Hamas hangi akılla 5 milyonluk terörist ülkeye saldırdı bilinmez. Ancak şerefsiz İsrail in kan dökme güdüsünü tetiklemekten başka bir işe yaramış görünmüyor.  Madem saldıracaksınız madem kaybedecek bir şeyiniz yok. İsrail Meclisine saldırıp Netanyahu yu ve bakanlarını rehin alsaydınız. Eli kanlı bu katilleri öldürseniz de sorun olmazdı.

  • tv13 Ekim 2023 19:17

    yorum yapan yorumcunun kafa kıyak galıba ne içtiyse israilin katlettiklerini gozü gormüyormune

  • tv13 Ekim 2023 19:11

    sen hangi kafayı yaşiyorsun  yorumcu ne içtin   rusyadan korkanlar  gemi  gonderemedi  elinde dogru düzgün  silahı olmayan gazzeye yediduvel  insanları katlediyor yazık sana yorumcu  büyük resim bambaşka

  • YORUM13 Ekim 2023 18:02

    bu hamasın yatacak yeri yok. savaş böyle yapılmaz vur kaç yapıp yüzlerce müslümanı canından malından yurdundan etmenin vebalini elbette çekecektir yetersiz hamas nerde şimdi biri bana söylesin sokakta savaşmıyorsa ordunun başında değilse hamas teröristtir.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK13 Ekim 2023 11:26

    Dur bakalım yüce ALLAH bu işe ne diyecektir.Ben bu olayları en şiddetli şekilde değerlendiribileceğini düşünmekteyim.

  • Mucise Reis ;)13 Ekim 2023 11:22

    Gazze rınırında bir x ülke... baskı yaptıkça, filistinlileri yıldırıp kaçırtıyorlar. Bir nevi tavukların peşinden kovalar gibi insanları ülkelerini terk etmeye itiyorlar. Çünkü orta doğu buna müsayit. ülkeler yok, sınırlar kaışmış, avrupaya gitme kabilyieti hayali insanlarda var. Türkiye gibi , suriye gibi, ırak gibi, lübnan gibi ülkeler bu kişilere sığınak oluyor. ülke oluyor, yurt  oluyor... o bakımdan ülkelerin kapılarını aması iyimi ? KÖTÜ mü ? düşünmek lazım. İsrail bu mantık ile adım atıyor, hatta atacakta. acı ama gerçek böyle . 1 kişi evi var diye 80 hanelik apartman siteleri yok eden insan değil vampir israil mantığı var. 

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA13 Ekim 2023 11:02

    Filistinden sonra sıra İran, Daha sonra Türkiye, Daha sonra Mısır Daha sonra ise Sudiarabisten kimse kusura bakmasın ama ABD ve ingiltere, fransa almanya israil in projeleri bu.Çünkü etrafımız sürekli askeri yığınılaklar boşunamı yapılıyor.Muhalefette burnunun dikine tam tersine hareket etmektedir.