Foto GaleriGündemPutin’den yaptırım kararlarına tepki: Ukrayna yalnızca bahane!

Putin’den yaptırım kararlarına tepki: Ukrayna yalnızca bahane!

1 / 8 Putin’den yaptırım kararlarına tepki: Ukrayna yalnızca bahane!
21 Mart 2022 - 10:37

Daha önceki açıklamalarında Avrupalı ülkelerin Rusya’yı tehdit eden hamlelerinin Ukrayna savaşına neden olduğunu ifade eden Rusya lideri Vladimir Putin, bu kez yaptığı resmi açıklamayla Rusya’ya uygulanan yaptırım adımlarını sert sözlerle eleştirdi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Haklı21 Mart 2022 15:46

    Adam haklı, sen adamın çalışıp üreterek elde ettiği para ve altına el koyamazsın bu hırsızlıktır. Bu olaydan sonra batı finans sitemi güvenilirliği iyice sorgulanacaktır. Bunu başka ülke yapsa batı hukuk der ama şu an kendi hukuklarını da çiğniyorlar. İnanamayan darbe sonrası FETO şirketlerine el konulduğundaki tavırlarına dönüp tekrar baksın. Üstelik o olay bunla kıyas dahi edilmez. Öte yandan savaş suçu diyorlar ama ırak libya suriye girerken savaş suçu olmuyor. Rusya mahsum değil ama tamamen batı medya etkisindede kalmamak gerekiyor.

  • Turabi21 Mart 2022 16:51

    Şimdi başlatma fetosundan  Allah ın sersemi?  Kıyas kabul edilmez ise niye kıyas ediyorsun pis fetocu!  Malum  baş münafık geberdi sıra sana da gelir merak etme.   Ne demişler arayan belasını da bulur  Mevlası nı da!   Her türlü aşağılık itliği yapıp  devletin bütün kademelerine sızıp her türlü istihbaratı devlet düşmanlarına verip te yine devlet gücünü ve tehdit otorite kullanıp elde ettiklerinde yanına mı kalacak zan etmiştin?  Bence verilen cezalar çok az.  Özellikle darbe lider kadrosunu boğazını sıkıp gebertmek lazım.