Foto GaleriGündemPasifik'te yeni bir savaşın ayak sesleri!

Pasifik'te yeni bir savaşın ayak sesleri!

1 / 15 Pasifik'te yeni bir savaşın ayak sesleri!
10 Nisan 2023 - 11:02

Tayvan'ın lideri Tsai yaptığı ABD ziyareti ile gerilimin fitilini ateşledi. ABD'nin önceki Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin Tayvan ziyareti ile başlayan gerilim artarak sürerken Çin 3 gündür savaş provası yapıyor. Tayvan Adası'nı abluka altına alan Çin'e ait hava ve deniz güçleri 'orta çizgiyi' geçti...

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KARTAL10 Nisan 2023 13:56

    ABD de ye karşı dik duran ve elinde balistik nükleer füzeler olan her kazanmıştır.çin öyle kolay lokma değildir.abd yi haritadan silebilecek güçte bir ülkedir.

  • ALİ KODUŞ10 Nisan 2023 11:38

    Korkmayın hiç bir şey olmaz.ABD yıllardır hep böyle taktik yapıp poker deki gibi her gün blöf yapıyor olayı son noktasına kadar tırmandırıp sonra bırakıyor.Daha K.Kore ye bir şey yapamadı ki Çin yapsın.Eğer bir savaş çıkar ise ne abd kalır nede çin haritada.Korkamayın ve panikleyemeyin derim.

  • Mucise Reis : )10 Nisan 2023 11:27

    rusya-ukrayan savaşı tarzı bişede olmaz. çin bir kerede adaya çıkar ele geçirir. Ama abd sanki, okyanusda kafa tutuşmalar, tutulmalar istiyor gibi gerilim olsun ablukala rolsun vb. istiyor. Çin ise rusyadan ders almış durumda... 24 saatte kop yekün adaya bayrak dikmek isteyecektir.