Foto GaleriGündemOnun adı 'Mariupol Kasabı': Bu yüzü iyi hatırlayın!

Onun adı 'Mariupol Kasabı': Bu yüzü iyi hatırlayın!

1 / 11 Onun adı 'Mariupol Kasabı': Bu yüzü iyi hatırlayın!
25 Mart 2022 - 12:35

Bir Rus generalini, savaşın en kötü vahşetlerinin çoğundan sorumlu tutan Ukraynalı yetkililer, ona “Mariupol Kasabı” ismini verdi. Rus General Mikhail Mizintsev, bu hafta başlarında, kenti savunan Ukrayna birliklerinden teslim olmalarını talep ettiğinde operasyonun arkasındaki kişi olduğu tespit edildi. Rus general Mariupol'de hamile kadın ve bebeklerin öldüğü doğum hastanesini ve binden fazla sivilin sığındığı tiyatro binasını yok eden hava saldırılarının emrinden sorumlu tutuldu.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran25 Mart 2022 21:46

    ''Bizim tarihimiz kirli'' diyen eşşeğe  ders olsun!  İbret olsun.  

  • baran25 Mart 2022 20:16

    Arie Sharon denen hayvanı kimse  unutturamaz!  Acı çeke çeke geberen bu zalimin de sonu diğerlerinden farklı olmadı!  Hiç bir zulüm cezasız kalmaz!  Batı Hint adalarından Afrika ya Asya dan Afrika ya zavallı insanlara ana dillerini bile unutturan Emperyalist   İngiltere nin  ve kuyruğu Fransa nın katliamları ne akla ne de izana sığar.  Bunların bu günkü zenginlikleri de bu sömürge düzeninden kaynaklanmaktadır.  İlginç olan şu ki bunlar kendinden menkul inanç ve felsefe sistemlerine her toplumdan destekçi bulmaya devam etmektedirler.  Öyle ki dangalağın bir anlamda  iskeletini sessizce boğazından çıkarıyorlar bu da hala onlara iyi yapıyorsunuz  diyerek bir nevi kendisini inkar ediyor.  

  • vatandaş25 Mart 2022 14:37

    bir zamanlar denizci olarak oralara gitmiştim geçmiş zaman güzel bir kent idi yazık olmuş

  • Mucise Reis ;)25 Mart 2022 14:12

    nükleer bomba atanlar  kanatlı melek. ruslar terörist :D ya geçin bu işler,i koskoca saddam için milyonların hayatını duman etti ABD  durum ortada tecvavüz, taciz deil tecavüz.. silahlı çeteler, mafyalar, düzen bulamamış topraklardan huzur için göç eden fakirlik içinde yüzbinler...