Foto GaleriGündemKovid servisleri tek tek kapanıyor!

Kovid servisleri tek tek kapanıyor!

1 / 10 Kovid servisleri tek tek kapanıyor!
06 Nisan 2022 - 11:49

Salgının başından bu yana yoğun bakımlardaki hasta sayılarında neredeyse en düşük noktaya ulaşıldığı açıklanırken, Türkiye'nin en büyük pandemi merkezlerinden Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yoğun bakım servisinde ise bu hafta itibarıyla sadece bir korona virüs hastası kaldığı bildirildi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)06 Nisan 2022 13:45

    Neden kapanıyor ? ... Zorunluluklar kalktı. Kovidli olsanda sağlık problemi yaşamıyorsun ayakta geçiriyorsun diye zorla kapanma yok. Şehirler arası riskli yada kovid li olsanda zorlunlu teste git mek, evde karantinada kalmak, vb zorunlu işlemler kalktı. Böylece kimse rahatsız olmadığı sürece kovide testi yaptırmıyor, kovid oldum evde oturayım demiyor, evde gidip dinleneyim vb devlet baskısıda yok. Böyle oluncada kovid servisleri ortadan kalkıyor :D turizm yabancı gelecek diye kontrol işleri bitti. yoksa eski sistem sürse hiç bişe değişmedi covid aynı sürüyor. Dünyada kriz var, savaş var millet aç ama YABANCI AÇ OLSADA TÜRKİYE YE TATİLE geliyor :D aç adam gelir mi tatile ? :D ya inanlar BARAN gibi tipler hep : )) İnanmıyor da cep işleri : ))

  • baran06 Nisan 2022 12:16

    Kovid bitti  Ukrayna Rusya savaşı başladı!  Bunlar tesadüf mü?  Hayır tabi ki!  İnsanlık derin bir sınavda!   

  • VATANDAS06 Nisan 2022 12:14

    SIMDI KANSER VE KALP BASTA OLMAK UZERE ASI MAGDURIYETI MERKEZLERI ACILACAK...VE CENAZE HIZMETLERI YETISEMEYECEK ISLERE...VE SIGORTA SEKTORU DE RADIKAL SEKILDE DEGISECEK...PARAYA TAPINILAN DUZENIN EN BUYUK PISLIKLERI EN COK OKUMUS VE BU SYETANI HILE DUZENINE SU TASIYAN KURANI TABIRLER BEYINSIZ OLANLARDIR.TOPLUMLAR NEYE TAPARSA ONUN SONUCLARINI YASARLAR.