Foto GaleriGündemİzmir'de deniz taştı: Şehir sular altında kaldı

İzmir'de deniz taştı: Şehir sular altında kaldı

1 / 22 İzmir'de deniz taştı: Şehir sular altında kaldı
26 Kasım 2023 - 09:00

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yoğun yağışın ardından denizin taşması sonucu yollar su altında kaldı, vatandaşlar araçlarını kurtarmak için çaba harcadı. 

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acacu27 Kasım 2023 11:41

    Zeka geriliği yaşayan herkes gelip yorum yapmış, deniz yükselince hangi altyapı yatırımı ile bunu durduracaksın? Yağmur nedeniyle değil, deniz suyu seviyesi yükseldi, bunu bütün kıyı şehirleri önümüzdeki yıllarda sürekli yaşayacak. Çünkü deniz suyu seviyesi yükseliyor. Bütün kıyıya duvar mı öreceksiniz beyin yoksunları. Şehir merkezlerini kıyılardan uzaklaştırmak lazım ki, bu on yıllar sürecek kentsel dönüşüm demek.

  • baran30 Kasım 2023 08:56

    Çok ileri geri zekalı İzmir her yağmur da böyle.  Orada özellikle kıyı şeridinde emlak ve arsa değeri çok yüksek olduğu için kentsel dönüşüm falan kimse razı olmaz. Şehrin pek çok yeri eski ve harabe ancak zerre kadar bir çalışma ya da proje yok. Sen bu cahilliğin ile tam da oraya belediye başkanı olursun.  Aynı zamanda yüzsüz ve arsız da olacaksın. 

  • baran26 Kasım 2023 21:19

    Laikiz  moderniz köpek gezdiririz varsın sel baskını olsun vasın körfez pislik koksun.  Yeter ki meyhaneler dolsun. 

  • Mucise Reis : )26 Kasım 2023 12:02

    125 milyar dolar nereye gitt ? insan aklına geliyor yanı. her ile 2 mılyar dolar para versielr altyapı yapın diye. 1 şehrimizde bir su ve sel baskını olmazdı.... bir iktidar, bir muhalefet her belediyede tipik sorunlar. aynı sıkıntılar. vatandaş bunları hak etmemk için kaç mtv ödemeli ? ne kadar az emekli maaşı almalı ? ayfa asgari ücret ?

  • baran30 Kasım 2023 08:59

    Salağa bak 11 şehir yıkılmış bedeli belli.  Merkez bankasındaki o meblağ ülkeni güvencesi dangalak.  Hazine ni ha deyip elden çıkaracağı bir para değil. Bak hala kör cahilsin bunu da öğrenmiş oldun. Banka müdürü çaycısı keşke emekli olmadan önce sorup öğrenseydin.  

  • Mucise Reis : )27 Kasım 2023 12:08

    :D millette benim, halkda benim...  devlette benim... x Partini bana kışkırtmaya çalışıyorsun :D hahaa ... Parti devleti hayalin çokdan çöktü boş hayalerin gibi... , 100 yaşında , 16. türk devleti ve devamı , Türkiye Cumhuriyetinde yaşadığını öğreniyorsun yavaş yavaşi titrek eşşek misali :D ...  Devletin kasasını sıfırlayacak kadadar hatta eski   150 mnilyar usd yapacak kadar kur a ne yaptında bitirdin ??? bunun hesabını vermelisin 95 yıllık türkiyede olmana ne olduda, - 125 milyar usd zarar etti bu millet ? sen ekonomiyi bilmiyorsan sat sat sat neden kasanı boşalttın ? :D devle tmi yönettin... bak faizler artıyor kur zaten duruyor.. eee 125 milyar a fabrika kurup dunyaya ürünler satıp, işsizlerr iş verip, 5 yılda 900 mılyar usd neden kazanmadın ? Türk milleti tembel mi? işçik bilmiyo mu? :D zekasız gebeş

  • Mucise Reis : )27 Kasım 2023 12:03

    Baran denyosu Doğuda alt geçitte su altında boğulanları unuttun mu? ozaman neler alıp neler dağıttı o belediy ve ulaştırm abakanlıgı ? :D yazıon ama boşsun... insan yazarken , yaa aben zırvalıyorum bu haberi laf olsun diye cevap veriyorum ama, ankarada Melih bey zamanında ve istanbulda zeminatta ölenler, karadenizde hes projelerınde köylerde ölenler, urfada alt yapıda ölenler bunlar hakkında soru gelırse ne cevap veririim diye düşünmeden sallıyorsun... önce geçmişin temiz ve başarı olsun ki.. sonra bana cevap yaz, cevap da cevap olsa, abuk subuk bişeler deli uydurması cümleler sözde cevap vermiş oldu hahaha

  • Baran26 Kasım 2023 20:01

    Milyonlarca TL konserlere boş yerlere harcayacaklara buralara harçasalar belki az hasar ile atlatılır idi.Nasıl yönetilmek ister isen öyle seçersin.Gayet doğal bence.125 milyar dolar nereye gidecek kura müdahale gitti hatsizlik edip halkı millete ve devlete karşı kışkırtma.

  • DOĞRU26 Kasım 2023 10:20

    tunç soyeri osmanlı padişahlarına dil uzatacağına ilk önce görevini yapsın...

  • xyz26 Kasım 2023 11:24

    Belediyenin milyonlarca parasını Tarkan başka olmak üzere konserlere harcadıklarını basından öğreniyoruz bunları yapacağına  izmir imizin alt yapı çalışmalarına harcasa az zaiyatla bu bu felaketleri atlatabilir idik.Seçim yaklaşıyorya sahaya çıktı.