Foto GaleriGündemİzmir'de 12 yaşındaki çocuk koronaya yenik düştü!

İzmir'de 12 yaşındaki çocuk koronaya yenik düştü!

4 / 4 İzmir'de 12 yaşındaki çocuk koronaya yenik düştü!
18 Ekim 2021 - 13:05

Oğluna hastaneye ilk gittiklerinde detaylı bir testin yapılmadığını ileri süren Esen, "Hastaneye ilk gittiğimizde detaylı bir test yapılsaydı, bugün belki de oğlum hayatta olacak" diye konuştu. Furkan'ın ölümü ile ilgili herhangi bir şikayet ve suç duyurusunda bulunmayacaklarını belirten Esen, "Mezardan çıkarılıp, otopsi yapılmasını istemedik. Herhangi bir şeyde gözümüz yok. Amacımız başkaları bu şekilde ölmesin" dedi.

Ailelere aşı çağrısı yapan anne Sevim Esen ise "Çocuğuma aşı yaptırırdım. Gözümü kırpmadan. Tabii ki aileler, 12 yaş üzeri çocuklarına aşı yaptırsınlar. Eşim ile aşımızı olduk. Ancak bize herhangi bir bilgi gelmediği için çocuğumuza aşı yaptıramamıştık" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ; (18 Ekim 2021 22:41

    Sanırım farklı kronık problemı olan bir çocukdu. Farklı rahatsızlık ve hastalıgı olan çocuklar kesinlikle hekimlere çıkıp durumlarını izah etmeli. yoksa farklı problemı olan çocuklara hastalık daha buyuk etkıle roluşturabılıyor.Veliler, kesinlikle bu tarz durumlarda sorsun, soruştursun, blgi edinsin. bu kargaşa ve yoğunlukd akimse kimseye yetişemeyebilir. Siz problemlerınızın peşinden koşun. Sosyal medyada herkes ile iletişime geçilebiliyor. Sağlık bakanlığı ile bile mail, wteet, telefon, vb iletişim mümkun.