Foto GaleriGündemİşte dünyanın konuştuğu MİT operasyonunun detayları!

İşte dünyanın konuştuğu MİT operasyonunun detayları!

8 / 8 İşte dünyanın konuştuğu MİT operasyonunun detayları!
01 Mayıs 2023 - 17:10

İTALYA

Il Messaggero gazetesi, el Kureyşi'nin etkisiz hale getirilmesini, "Erdoğan: DEAŞ'ın elebaşı etkisiz hale getirildi. Türk gizli servisi Suriye'de eylemde" başlığıyla okuyucularına duyurdu.

Corriere della Sera gazetesi de el Kureyşi'nin etkisiz hale getirilmesi haberine internet sitesinde yer verdi. Haberde, Erdoğan'ın El Kureyşi'nin uzun süredir takip edildiğini ve Türkiye'nin tüm terör örgütleriyle mücadelesinin süreceğini aktardığı kaydedildi.

İtalyan ANSA ajansı da Erdoğan'ın DEAŞ elebaşının MİT'in düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildiğine ilişkin açıklamasını, flaş haber olarak duyurdu.

AVUSTURYA

Kamu yayıncı kuruluşu ORF, Türkiye'nin DEAŞ'ın sözde liderine yönelik Suriye'de düzenlediği operasyona ilişkin haberini, "Ankara DEAŞ liderini Suriye'de öldürdü" başlığıyla verdi.

Ülkenin önde gelen gazetelerinden Der Standard'ın haberinde de Erdoğan'ın TRT Türk'te yapığı açıklamaya ve Anadolu Ajansının operasyona ilişkin paylaştığı bilgilere yer verdi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN01 Mayıs 2023 17:29

    Sözde Deaş emperyalistlerin kurduğu yönettiği terör yuvarıları ve teröristler tek tek öldürülüyor demeki bu hükümet seçilir ise kökünü kazıyacak gibi.