Foto GaleriGündemİşte dünyanın konuştuğu MİT operasyonunun detayları!

İşte dünyanın konuştuğu MİT operasyonunun detayları!

6 / 8 İşte dünyanın konuştuğu MİT operasyonunun detayları!
01 Mayıs 2023 - 17:10

Haberde, MİT'in Kureyşi'yi uzun süredir takip ettiği açıklamasına da yer verildi.

Associated Press (AP) haber ajansı da aboneleriyle paylaştığı haberde, "Erdoğan, Türk kuvvetlerinin Suriye'de DEAŞ liderini öldürdüğünü söyledi" başlığını kullandı.

ABD

Amerikan NBC News televizyonu haberi, "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEAŞ liderinin öldürüldüğünü söyledi" başlığıyla okuyucularına duyurdu.

CBS News televizyonu ise haber için "Erdoğan, DEAŞ liderinin Suriye'de Türk istihbarat teşkilatı tarafından öldürüldüğünü söyledi" başlığını kullandı.

Washington Post gazetesi haberi, "Erdoğan, Türk kuvvetlerinin Suriye'de DEAŞ liderini öldürdüğünü söyledi" başlığıyla yayımladı.

İNGİLTERE

İngiliz yayın kuruluşu BBC, internet sitesinin ana sayfasında yer verdiği haberinde, "Erdoğan'ın, Türk kuvvetlerinin Suriye'de DEAŞ'ın liderini öldürdüğünü" açıkladığını belirtti.

Sky News'in haberinde Erdoğan'ın, geçen cumartesi gecesi ve pazar günü gerçekleştirilen operasyon kapsamında, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el Kureyşi'nin etkisiz hale getirildiğini açıkladığı kaydedildi.

The Guardian gazetesi de haberin başlığında, "Erdoğan, Türk güçlerinin Suriye'deki baskında DEAŞ liderini öldürdüğünü söyledi" ifadesine yer verdi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN01 Mayıs 2023 17:29

    Sözde Deaş emperyalistlerin kurduğu yönettiği terör yuvarıları ve teröristler tek tek öldürülüyor demeki bu hükümet seçilir ise kökünü kazıyacak gibi.