Foto GaleriGündemHamas-İsrail çatışmalarının 9. gününde savaş kabinesi toplandı!

Hamas-İsrail çatışmalarının 9. gününde savaş kabinesi toplandı!

1 / 15 Hamas-İsrail çatışmalarının 9. gününde savaş kabinesi toplandı!
15 Ekim 2023 - 19:03

Gazze'ye yönelik İsrail bombardımanının devam ettiği şu günlerde, İsrail savaş kabinesi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başbakan Benjamin Netanyahu, "Kana susamış bu canavarları paramparça edeceğiz" açıklamasında bulundu ve İsraillilerin ordusunun arkasında birlikte olduğunu vurguladı. Savaşın şiddeti giderek artarken, 2 bin 450 Filistinli hayatını kaybetti, 9 bin 200 kişi yaralandı. İsrail'de ise can kaybı 1300'ün üzerinde. İşte dakika dakika Gazze'de son gelişmeler....

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kız selim maçka parkından 16 Ekim 2023 07:42

    yahudi terör örgütü israil ordadoğuyu kana buluyor.bi an evvel yok eidlmeli .gerekiyorsa amerikanyada yok edilmeli tüm dünya raatlacak .bedeli nolcaksa ossun daa nossun böle azap içind eyaşamaktannsa bi an evvel yok edilmeliler.ve 1 milon gerekirse tamamı filistinli kardeşlerimizi almalıyız ülkeizde çok boşluk var yeni oluşumlar için .15 milonluk eski ilticacılar yetersiz kaldılar ilave olmalı onlara. 

  • Mucise Reis : )15 Ekim 2023 22:01

    TC saat :22:00 - "BM ile birlikte Gazze'nin güney kesiminde büyük bir insani bölge, bir insani bölge kurma sürecindeyiz. Oraya gitmeleri için BM kuruluşlarıyla çok yakın çalışıyoruz. Burası bir insani bölge olacak ve onlar da orada olacak." Herzog, "Su, ilaç, yiyecek ve buna benzer tüm temel ihtiyaçları alacak." dedi.Herzog, bölgenin yüz binlerce insanı ağırlayabileceğini söyledi.Herzog, "Uluslararası hukuka ve Filistin halkının ihtiyaç duyduğu her türlü esasa uygun olarak faaliyet gösteriyoruz, kolaylaştırıyoruz. Bu güvenli bölgeyi bu yüzden kuruyoruz" dedi.BM'ye ulaştı.Herzog, İsrail'in çatışma sonrasında Gazze'yi işgal etme niyetinde olmadığını da sözlerine ekledi.Herzog, "Gazze'yi işgal etme veya yeniden işgal etme arzumuz yok. İki milyondan fazla Filistinlinin hayatına hükmetme arzumuz yok" dedi.

  • Mucise Reis : (15 Ekim 2023 21:39

    Filistin kapasite ve imkanları bitti bitiyor...Sağlık Bakanlığı Uluslararası İşbirliği Genel Müdürü Marwan Abu Saada, "Dünyayı, uluslararası örgütleri ve acil eylem yardımlarını, Gazze Şeridi'ndeki yaralı sivilleri kurtarmak için tüm uzmanlık alanlarından gönüllü tıbbi heyetler göndermeye çağırıyoruz" dedi. haber brifingi.