Foto GaleriGündemGörüntüler viral oldu: Rusları tek başına püskürtmeyi başardı!

Görüntüler viral oldu: Rusları tek başına püskürtmeyi başardı!

1 / 7 Görüntüler viral oldu: Rusları tek başına püskürtmeyi başardı!
07 Nisan 2022 - 11:17

Dünya Ukrayna'dan gelen çatışma görüntüsünü konuşuyor.  İnsansız Hava Aracı ile çekilen görüntüde bir Ukrayna tankının tek başına Rus konvoyunu durduğu görülüyor. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanlar arasına girdi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cgucluturk07 Nisan 2022 12:40

    Din birliği ve Türk birliği olmalı.  Önemli olan Din birliği. Dikkatinizi çekerim. Çanakkale geçilmez denilen yer ve dönemlerde yanımızda arkamızda  Macar, bulgar yoktu. Ondan fazla  ırk a mensup din kardeşlerimiz vardi. Bu durum bugün de geçerlidir.

  • Mucise Reis ;)07 Nisan 2022 13:40

    Çanakkale 77 ve 72 Alayı bahsediyorsun... En acemi Türk birliği olsa çok daha iyi olur denilen Çanakkale asker ve komutan yazıları geldi aklıma..Umarım google araştırır ve biraz bilgi toplarsın. İslam'ı yerinde tutan, koruyan, toplum Türk toplumudur. Türkler giderse, İslamda biter.. Gerçek İslam.... 2022 ve 2500 2950 yılını girebilen devlet ve global her ortama uyum sağlayıp varlığını sürdürebilen gerçek islam. Yıllar ilerledikçe krallık ve uydurma din kuralları ile sözde islam devletleri taşlamaya çökmeye darbeler ile yaşamaya dışarıdan dev güçlerin sömürge uşağı olmaya mahkumlar. Çanakkale Türk destanıdır, hurafe sokmaya gerek yok. Filisin cephesinde o bahsettiğin kişiler osmanlıyı sırtından vurup, sömürge devlet olmuşlardır. Pay Türk Askerinindir.

  • Mucise Reis ; ) 07 Nisan 2022 11:54

    Ukraynalılara Hazar Türkü diyenler var :D Müslümanlıktan kopmuş. o bakımdan türk Tarih kurumu çok önemli. Din değil, Türk birliği Çok önemli. Bu yaşanan coğrafi olaylar Türk Dİl kurumunun ve Türk Tarih Kurumunun ne kadar önemli olduğunu ATATÜRK TÜRK BİRLİĞİ VE TURAN  birliği sayesinde, milli ırk ve üs kimliğin ortaya çıkması ile  etrafımızda hiç bir devletin TÜRKİYE CUMHURİYETİNE  zarar vermeyeceğini çok iyi bilen ileri görüşlü liderdi. Çünkü Çanakkale de, müslüman, osmanlı, Türk diye cephe değiştiren sömürge millet askerlerini gördü. yıl 2022 göremeyenler çok :D NUTUK okuyun Rusya Türklere şuan saldırsa rus askerlerin taraf değiştirip ordunun gücünü savaş başlamadan kaybolacağını düşünen rus yazıtları araştırmaları var neden ? Irk bir soy bir sop bir orada asimile olmayan Türkler çok hala... Biz bunu araştırıp milli bilinci yaymalıyız. ukrayna-Rusya savaşı uyandırsın yetkilileri...

  • Mucise Reis ;)07 Nisan 2022 12:05

    Aynısı mesela Almanya için geçerli. Avruapda bir çok devlette Türk kimliği hala üst kimlik. Avrupalı bazı devletlerin olası Türkiye geriliminde Türk üst kimliği ile ciddi zarar göreceği araştırmalarda var. o bakımdan TÜRK TARİHİ VE DİLİ ırkı devlet kurumlarımız ve elçiliklerimiz tarafından kutlanmalar,a raştırmalar, probramlar, özel çalışmalar ile TÜRK GÜNÜ adı altıdna bir tarihde kutlanmalı. 23 nisan olabilir, 29 ekim olabilir yani 1 haftalık bir kutlama vatandaşların birbirini tanıması, kaynaşması, sosyal toplum paltformlarımızın devlet öncülüğünde aşılanması, miniklere Türk bayrakları dağıtmak, Orada anavatan savaşlar ve işgala karşı koyduklarını bilmeleri vb. vb. ta kurumlar çalışsın, bizim işimiz bu değil. kurumlarımızın işi.