Foto GaleriGündemGazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor!

Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor!

Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 1 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 2 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 3 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 4 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 5 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 6 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 7 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 8 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 9 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 10 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 11 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 12 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 13 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 14 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 15 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 16 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 17 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 18 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 19 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 20 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 21 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 22 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 23 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 24 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 25 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 26 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 27 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 28 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 29 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor! 30
1 / 30 Gazze'de gerilim yükseliyor: İsrail kara harekatına hazırlanıyor!
14 Ekim 2023 - 21:49

İsrail, Gazze'de siviller için verdiği 24 saatlik sürenin dolduğu bir dönemde yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Dün verilen sürenin sona ermesinin ardından, İsrail, Gazzelilere bugün 10.00 - 16.00 saatleri arasında güvenli geçiş izni vereceğini açıkladı. Ancak bu izin süresi de dolmuş durumda. Gazze Şeridi, kara, hava ve denizden abluka altında bulunuyor ve bombardıman devam ediyor.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • NUSRET ALİBEYSOY16 Ekim 2023 11:52

    Biraz sıkar.çoğu israilli asker geberecekler.korkularından ne yapacaklarını şaşırtıyorlar.

  • Baran16 Ekim 2023 07:40

    O garibim Diyarbakır Anneleri 1500 küsüur gün olmuş hala oradalar.  Devletin koruması olmasa bu şerefsizler onlara yapmadıklarını bırakmazlar.  Hala chp hdp niye sesi çıkmıyor.  Tam tersi güvenlik güçlerine havlamak için fırsay kolluyorlar.  Sayın C.Başkanı Ey Amerika senin ne işin var Suriye de derken  Bu sığırlarda ne işimiz var Suriye de  Libya da diyor. Değişimmiş  Köpekler değişir iki ayak üzerinde yürür ağaca bile tırmanır belki fakat  bu Cenabet hayvanat Partisi değişmez.

  • ASIM16 Ekim 2023 11:54

    Katillere, devleti soyanlara, mafyacılık yapanlara çetelere, ereoin , zararlı madde satanlara  teröristlere , bunları destekleyenlere, kol kanat gerenlere, vatanimızı bölmek parçalamak isteyenlere teröristlere destek verenlere bunlar ile ittifak yapanlara kim olur ise olsun artık en sert cezalar gelmelidir hatta idam cezası gelmelidir ki vatanımız bekası sağlansın.

  • baran15 Ekim 2023 12:57

    Bak hala ortada bir muhalefet ve bu konuda görüş beyan eden tipler nerede? Bunların belediyeleri hala bira bilmem ne zıkkım festivalleri düzenlemekte. Bunlar Dünya dan adeta izole olmuşlar.  Bunlar bu  milletin içinden çıkmışa benzemiyorlar.  Dünya nın özellikle Orta doğu nun bu en karışık zamanlarında dahi net bir tavırları yok. Halk bunların ne mal olduğunu biliyor.  Zaten onun için bu halka hep düşman oldular.  Ha ben de biliyorum ki bunlar sota da bekliyor hükümet bir hata yapsın da hemen paçalarından asılalım.  Bu pis yedi+ikili hep daima bu milletin ayağına dolanmaya devam edecektir.  Şimdi anladınız mı Türkiye nin nasıl bir uçurumdan döndüğünü? İkibuçuk milyon fazla oy ile Türkiye cehennem azabı yaşatmak isteyen  alçaklardan kurtulmuştur.  

  • Mucise Reis : )15 Ekim 2023 12:19

    Ne diyorlar... Hamas terör örgütü.. sen köşeye sıkıştır insanları, topraklarından at.haklarını al, yaşam hakkı, insanlık hakları, hukuk, vb.  DEVLET statüsü verme, devlet gibi hukuk verme... sana karışan direnen herkesler olsun hamascı,  bölücü terörsit ... ya bu kafa heryerde aynı...

  • Mucise Reis : )16 Ekim 2023 09:09

    kıvıran Kım ? Bidenden önc eyazılan yazımı Biden saatler sonra söylemiş :D senın kafan basmıyor .Yazdıkların saçmalıklarla dolu lşaflar. Akıldan yoksun. Söz uçar yazılar kalır. yazılanlar satleri ile ortada :D böyle yedırırler adama yazdıklarını susuz hemde :D

  • Baran16 Ekim 2023 07:34

    Kıvır bakalım!  Senin ne dansöz olduğunu bilmeyen yok zaten.  Ha bir de A haber TRT  bu ülkenin yüz akıdır.  Özellikle  A haber  haberleri belgesel niteliğinde  dün bugünü haber verip hatırlatma yapıyor ki senin gibi balık kafalı hafızalı tiplerin ne mal olduğu ortaya çıksın.  Sabah dediğini akşam yalayıp yuttan haysiyet fakirleri ortaya çıkıyor.  Hayatı yalan dolanla geçen kilise zangoçları Baş Papaz dan destek istiyor.  Ya da sen sözlerinin nereye gittiğini bilmiyorsun.  

  • Mucise Reis : )15 Ekim 2023 17:30

    Bieden Hamas ayrı---Siviller ayrı diye belirtti :D saatler önce yazdım BİDEN açıklama yapma greği duydu... sivil sivildir..filistinde devlet yok ordusu yok. devlet statüsü yok. Angutun biri gelmiş anlamamış ne yazıldını A haber izler anlar gelır artık :D

  • baran15 Ekim 2023 14:43

    Ne aynı?  Kafan uçmuş yine zottirik.  Saçma sapan teşbihler yapma. Dilinin altındaki bakla boğazına takılır dikkat et. 3 krş.luk aklınla 15 krş.luk teşbih yapma.

  • FİNANS DÜNYASI15 Ekim 2023 11:39

    EĞER BARIŞI SAĞLAYACAKSAN ÇAYDIRICI ASKERİ GÜÇÜN VE TEKNOLOJLERİN OLMASI LAZIM.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA15 Ekim 2023 11:38

    EĞER SİLAH VE ASKERİ ALANINDA GÜÇLÜ OLMAZ İSEK YAKINDA ABD VE HAÇLI ORDUSU YAKINDA İRANDAN SONRA BİZE SALDIRACAKLAR DAHA SONRA MISIR ONDAN SONRA DA SUDİ ARABİSTAN A SALTIRIP MÜSLÜMANLARI HARİTADAN SİLMEK İSTEMEKTEDİRLER.BUNLARIN EKONOMOMİLERİ ÇÖKMÜŞ DURUMDA OLUP, BÜYÜK BİR SAVAŞ ÇIKMAZ İSE BUNLARIN HEPSİ BATACAKLARDIR.

  • ALİ KODUŞ15 Ekim 2023 11:34

    Bu olaylar gösteriyor ki bu hükümetin güvenlik konusundaki izlediği yolun doğru olduğu silah sanayimiz her gün güçlendirilmekte olup bunlar yetmez çünkü acilen balistik nükleer silahlarda üretmemiz gerekmekte olup, yalnızca nükleer silah israil abd ingiltere fransa da mı olacak bizde de artık olması lazım ki kimse bizlere yan bakmasınlar.

  • DIMBIL15 Ekim 2023 11:21

    Teknolojinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha görüyoruz.ali babacan da çıkmış BİZ İKTİDARA GELİNCE KİMSE KUSURA BAKMASIN BAYKAR MAKİNAYA DOKUNACAĞIZ (kAPATACAĞIZ DEMİŞ İDİ.) bakın böyle silah sanayimizi abd ve ab nin talimatları ile kapatırsan yüzbinlerce askerimiz daha ölür idi.

  • AHMET ÖZBİLEN15 Ekim 2023 11:18

    OSMANLI İMPARATORLUĞU nu ingilizler ve abd uyup da arkasından vurursanız sizleri kim savunacak.

  • Vatandaş.15 Ekim 2023 07:55

    Eyy Filistin Azeri -Ermeni savaşında Ermenilere destek verirken düşünecektin..Eyy Hamas pkk ya gerilla eğitimleri verirken düşünecektin...Ne çektiysek tarih boyunca şunlardan çektik.Alayı Türk düşmanı şu Arap devletlerinin.

  • bm14 Ekim 2023 22:11

    bm nato bir şekilde durdurulması lazım 

  • ALİ TEL15 Ekim 2023 20:07

    NATO nun sahibi kim abd korkusundan nato yu kurmuş büyük bir savaşta diğer ülkelerin kendisini koruması için. Sonra ABD diye bir devlet yok ki.abd nin sahibi ve yönetenler israil değil mi.amma safsınsın.