Foto GaleriGündemFotoğraflar art arda geldi: Taliban üniversitede!

Fotoğraflar art arda geldi: Taliban üniversitede!

1 / 19 Fotoğraflar art arda geldi: Taliban üniversitede!
11 Eylül 2021 - 12:06

Taliban rejimini destekleyen kadınlar bugün Kabil Üniversitesi'nde buluştu, sokakta ise pankartlarla yürüdü. Amfide toplanan kadınların birkaçı diğerlerinden farklıydı.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RAMO CANCAN11 Eylül 2021 17:56

    Bu islamiyet sistemi israil, abd ve ingilizlerin istedikleri bir sistem .çünkü gerçek ALLAH ve peygamber efendimizin bize emrettiği ve getirdiği bir islamiyet değildir.islamiyette kandı ve erkekler her alanda islamiyete ve hayata dair hizmet etmekle emredilmişlerdir.

  • Mucize Reis : )11 Eylül 2021 14:41

    Cehalet. yahu eğitim kalitesi, kadın okumaması, kadın-erkek ayrı sınıflarda okuması, din eğitiminin gelmesi yade gelmemesi ile değişmez ve gelişmez. Yobaz kafalılar buralara takılıyor. Eğitim, 15 - 20 kişilik sınıflar. Her bir sınıfın uygulamalı eğitim araç gereçleri, modern internet sistemi vede eğitim bakanlıklarının modernize olmuş yeni eğitim planlaması ve ders içerikleri ile olur. Ne kadar yobaz varsa, İslamın arkasına saklanıp kendi zihniyetindeki ütopyayaı uygulamay açalışıyor. İstiyorlarki, islami kutsal kitabı okuyarak değil, benim isteidğim yoldan giderek uygulasınlar :D Talibanda, esad da, iranda, ırakda, somalide, katarda, aklınıza kım gelıyorsa, İslamı kullanıyor. Çünkü cahil nesiller, asla hayır demeyi bilmez. yanlışada itaat eder inanır. cehalet islamı kemiriyor... Yazık gerçekten yazık...

  • azmi11 Eylül 2021 13:19

    Valla ne diyelim destekleyenlere. Eden bulur