Foto GaleriSporFenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor!

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor!

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 1 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 2 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 3 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 4 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 5 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 6 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 7 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 8 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 9 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 10 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 11 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 12 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 13 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 14 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 15 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 16 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 17 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 18 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 19 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 20 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 21 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 22
1 / 22 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor!
06 Temmuz 2023 - 09:23

Fenerbahçe, Arda Güler'in ayrılığının ardından transfer çalışmalarına hız verdi ve yeni bir yıldız isimle anlaşma sağladı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK06 Temmuz 2023 09:47

    Arda yı basın amma şişirtti ALLAH tan postaladık gitti.bir sene sonra ucuz fiyattan geri gelir.Bence olumlu olmuştur.Bakın İsmail hoca nasıl işi çözdü ve arda yı postaladı.