Foto GaleriSporFenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor!

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor!

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 1 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 2 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 3 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 4 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 5 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 6 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 7 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 8 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 9 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 10 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 11 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 12 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 13 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 14 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 15 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 16 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 17 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 18 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 19 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 20 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 21 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 22
7 / 22 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor!
06 Temmuz 2023 - 09:23

Süreç bittikten sonra bütün gelişmeleri, detaylı bir şekilde anlatma borcum var. Arda'nın bu kadar istenmesi, Türk futbolunun gururudur. Arda ne yaparsa yapsın... Birçok genç yolladık yurt dışına ama hepsi geri dönüyor. Ne olursa olsun, Allah en hayırlısını yazsın.


YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK06 Temmuz 2023 09:47

    Arda yı basın amma şişirtti ALLAH tan postaladık gitti.bir sene sonra ucuz fiyattan geri gelir.Bence olumlu olmuştur.Bakın İsmail hoca nasıl işi çözdü ve arda yı postaladı.