Foto GaleriSporFenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor!

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor!

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 1 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 2 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 3 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 4 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 5 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 6 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 7 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 8 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 9 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 10 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 11 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 12 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 13 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 14 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 15 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 16 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 17 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 18 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 19 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 20 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 21 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor! 22
8 / 22 Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor!
06 Temmuz 2023 - 09:23

Net bir şey söyleyebilirim. Arda, Fenerbahçe'de kalmak istemiyor. Fenerbahçe'de kalma imkanı yaratan teklifler vardı, ona da saygı duymak lazım. Hangi şartlarda ayrılacağı netleştikten sonra gerekli açıklamaları yapacağım. Arda gelecek sezon Fenerbahçe'de olmayacak" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK06 Temmuz 2023 09:47

    Arda yı basın amma şişirtti ALLAH tan postaladık gitti.bir sene sonra ucuz fiyattan geri gelir.Bence olumlu olmuştur.Bakın İsmail hoca nasıl işi çözdü ve arda yı postaladı.