Foto GaleriGündemBüyük Önder'i saygı ve minnetle anıyoruz!

Büyük Önder'i saygı ve minnetle anıyoruz!

1 / 11 Büyük Önder'i saygı ve minnetle anıyoruz!
10 Kasım 2022 - 09:05

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 57 yıl süren yaşamında, yalnızca Türk milletinin Kurtuluş Savaşı'nı başarıyla yöneten bir komutan olarak değil, devrimleriyle de dahi bir devlet adamı olarak tarihe geçti.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • IDAM10 Kasım 2022 13:12

    Atam,la olan bagim/gecmisim kesilip atildi ve Tarihimi/gecmisimi tonidan /coniden ogrenmek zorunda birakildim.....amac yozlasalim cahil kalalim yobazlasalim.batinin ciplak/gotu acik/gotunde yarim kilo b la dolasan kulturunu alalim,100 lerce belkide binlece masum Turk/Musluman idam edildi.Camiiler ahira donusturuldu.En guzel adalet hic suphesiz Allah,in adaletidir.Allah Turk,u/Muslumani korusun Amiin.

  • vatandaş10 Kasım 2022 09:46

    bize vatan vermek  uğruna  canını kanını veren ATATÜRK  ve  diğer  kahramanlarımıza sonsuz saygı ve minnet duygularımla ,mekanınız cennet olsun ,amin 

  • Mucise Reis ;(10 Kasım 2022 09:28

    Yeni nesil ve o minikleri görmek , eller de bayraklar, Atasına saygı ve özlemlerini dile getirmeleri... Gelecekte bu yaşantısını, ailesini, mutlu anılarını ve huzurlu hayatını, nasıl bedeller ödenerek elde edildiğini anlayacak, miniklerimiz de... İşte bu günün minikleri, gelecek de 104,124,154, leri anacak, andırtacak... Bu bitmeyen sevgi seli katlanarak artacak. ayaklarına pranga, ellerine kelepçe takılan , kapütilasyonlar ve ekonomik olarak çöküşe sürüklenen, hasta Osmanlı tabirlerini yırtıp atan....Bir ulusu, geçmişini ve dilini millet, ve gurur abidesine yeniden çeviren, Türk olmaktan gurur duyulan Türkiye Cumhuriyetini kuran,... Bu uğurda  fedakarlık eden bütün insanlarımızı ve Atamızı yad edip, anıyoruz. Büyük Türk Devletleri Birliği Hayalini yaşıyoruz... Bizim olanları, bize tek tek geri almak için...

  • Mucise Reis ;)10 Kasım 2022 13:56

    Bırakda millet yasını tutsun. Bugun bari Atatürk ve Türkçülük düşmanını yapma Baran. Bir yas mesajın yok, gelmiş Türklük, osmanlıcılık, Atatürkçülük, cumhuriyet diyorsun. Bir tana Atatürk mesajını göreyim ? yaaa .Senin gibiler diz çökmeye mahkum. Gerçekler ve doğrular daima kazanır. Doğruyu kim yaparsa o kazanır. Yanlış yanlıştır.  Senin gibi 15 temmuz dönekleri yokken, biz koruduk bu ülkeyi her alanda. Sen onun bunun eteğibi öper başına taç ederken. Dünün feto devşirmesi bizlere akıl verecek :D hadi git kumda oyna,... saçımı dalgalandırmayan  şidette rüzgarsın. :D boş adam..

  • baran10 Kasım 2022 13:23

    Karaktersiz!  Osmanlı ya düşman kesilen sensin bu durumda  Ermeni Fetoş pkk ne var ise sen de o oluyorsun!  Zaten cahil ve ahmak devşirme cehaleti kendine pay koparmaya kalkıp bu ülkeyi bölmeye kalktığında hemen heykelin arkasına kaçar.  Yağma yok. O güdük aklınla kavram kargaşası oluşturamazsın. En çok ben severim Atatürk ü gibi ergen aklı ve bahanesi ile Atatürkçülük deyiminin içine saçma sapan zırvalar koyamazsın.  Sabah akşam bu ülkenin önünde takoz olup sonra heykel Atatürkçülüğü yapmak ile paçayı kurtaramazsın fetoşçu zavallı. Bak sen benim kurduğum cümlelerin onda birini kuramazsın. Zaten kurduğun cümleleri bile tamamlayamıyorsun. Yani katmerli cahilsin bir o kadar da zavallı.

  • Mucise Reis ;)10 Kasım 2022 12:14

    Hasta osmanlı tabiri ve nedeni..."  """Hasta adam ifadesini kullanan devlet""" Bu deyimin ilk defa Rus İmparatoru I. Nikolay tarafından art arda gelen savaşlar nedeni ile toprak kaybeden ve Avrupa'nın mali kontrolüne girmiş olan Osmanlı İmparatorluğu için kullanıldığı düşünülmektedir." Aşağıda möilli benliğini bulmak isteyen Baran şahsına itafet... " Baran araştır ve sonra yaz rezil olma. Yaşadığından haberin yok...Deyim olarak tarih kitaplarında  var. Belki aydınlanırsın artık.

  • Mucise Reis ;)10 Kasım 2022 11:53

    Baran ne kültür, ne ilim ne bilim ne bilgi vb. kör cahilsin. Osmanlıyı hasta Osmanlı, tabirini kim verdi ? googla yaz oku...Bu alandada ders vermiyim sana yine günü değil...Ya ermeni okullarında Ermenistan da mı eğitim aldın ? Geçmişin hakkında bir bilgin yok. Sıfırsın.. Ulusal yas gününde o vampir dişlerini kapat,  ellerini açıp bir fatiha oku bari... Yada ineğe tapıyorsan dini ibadetinle taparak  an...Pensilvanyalılar, Lavrınslar ve senin gibi Baran ismine ve kılığına girip yazan fetoşlar bitmez bu ülkemizde.. Alışkınız biz, yarın Mucise reis olur yazarsın... Dünden daha güçlü olarak hazırız... :D

  • baran10 Kasım 2022 11:07

    Osmanlı tabiri ne demek??  Atatürk te Osmanlı paşasıydı!  Türk birliği derken asla samimi değilsin.  Yalancısın her zamaki gibi fetoşçıu numaralarına yatıyorsun.  Allah Türk ü kıyamete kadar korur!  (imanını muhafaza ettiği sürece)  Türkler elbette büyüklerine saygı gösterir. Hakkını teslim eder.  Atatürk ün de liderliğini ve askeri dehasını takdir eder etmekte!  Ancaaaak Ader olduğu üzere bazı kıytırk  art niyetli tipler komünisti yobazı düzenbazı pkk lısı  gerçek Atatürk ten başka bir Atatürk anlatma gayretlerine girmiş. Boşuna uğraşmasınlar hiç bir kavram kural ve gelenek ile oynayamayacak bozamayacaksınız!  Kendi pis rezil fasit dairenizde dönüp duracaksınız!