Foto GaleriGündemBakan açıkladı: Ucuz konut kampanyasında taksitler ne kadar olacak?

Bakan açıkladı: Ucuz konut kampanyasında taksitler ne kadar olacak?

1 / 10 Bakan açıkladı: Ucuz konut kampanyasında taksitler ne kadar olacak?
23 Ağustos 2022 - 16:12

81 ilde sosyal konut projesiyle ilgili açıklamada bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutların aylık taksitlerinin asgari ücretlilerin ödeyebileceği bir tutar olacağını belirterek, "Ödemelerin toplam hane gelirinin yüzde 30'unu aşmaması gerekiyor" dedi. Ucuz ev almak isteyen vatandaşlar için şartları açıklayan Kurum ödeme kolaylıklarını tek tek sıraladı.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı23 Ağustos 2022 22:09

    yani sizin akıl vereniniz kimse : pes   8 bin bin altı diyeceksin  nerde yaşıyorsun biliyormusun  14 bin miş   bu maaşı alan kişi kredisini  çeker kirasını paşa paşa verir 14 bin maaş verin ev sizin olsun bu aklı size veren kötürüm olsun  sinirim bozul ya. 

  • Mucise Reis : )23 Ağustos 2022 21:27

    Yazmamayım diyorum ama.. :D  Kaç milyon insan başvuracak merak ediyorum. Çünkü öyle bir tablo çizdilerki gsmh arttı, bolluk bereket çoğaldı. yahu ailelerine vi yokmuş be kardeşim... Bu mu dev Türkiye hayali ? yaptık ettik kurduk vb diyorlar ? neymiş ucuz konut :D yahu normal asgari ücretle çalışanlar neden geçmiş yıllarda olduğu gibi normal ev alamıyor ? ucuz konut ne alaka ? :D yüdnyanın neresinde asgari cüretli normal ev alamıyor ??_? ucu zkonut zırvalığı nedir yahu ? ... ben ücretli çalışıcam 30 yıl ama yaşadığım toprakalrda ev alamıcam :  ))) zırvalık sistmei bu ozaman. ya maaşlar ucuz, yada maliyetler çok pahalı eee dengeleyen merkez nerede? maliye bakanı enrede? hukumet tbmm nerede? ne diye oy veriyoruz ??? saçma sapan sistem ve düzen.

  • Mucise Reis : )23 Ağustos 2022 19:10

    19 yıl ev alamayan garibanlar.... 2023 de ev sahibi olacak :D ....  Kardeşim, kirada oturuyorsunuz, kapıcısı bile kirada kalıyor, her ev 2 lüks otomovi kapı önüne çekiyor... Eeeee evleri yok :D  sigaramı içtniz, alkolmu aldınız, kumarmı oynadınız piştirik kahvede, hergün vur patlasın çal oynasın mı yaptınız gece hayatlarında alemlerinde de ev alamadınız ? Reis verdikçe verdi gsmh tarihi cumhuriyet artışı gösteri ama ev alamayanlar var hala .... :D garip bakanın dedikleri, 5 gün önce bolluk kuyruğunda soğan alanların evleri yokmuş meğerse ,, oldu yokluk kuyruğu :D çelişkiler çelişkiler çelişkiler...

  • kemal23 Ağustos 2022 18:36

    YAZIKLAR OLSUN ,TÜM PİYASALARI ALT ÜST ETTİNİZ,BİR EV ALMAK HAYAL OLDU.BUNU SİZ YAPTINIZ.